Konyaspor'un transfer geliri Körfez'den!

Avrupa'da transfer döneminin bitmesinin ardından Türkiye'de 2023-2024 birinci transfer dönemi 15 Eylül'de kapandı. Konyaspor'da 8 oyuncu ile yollar ayrılırken, 9 oyuncu ile kontrat imzaladı. Anadolu Kartalı'nın en büyük transfer geliri Körfez ihracatından geldi.
Konyaspor'un transfer geliri Körfez'den!

Avrupa'da transfer döneminin bitmesinin ardından Türkiye'de 2023-2024 birinci transfer dönemi 15 Eylül'de kapandı. Konyaspor'da 8 oyuncu ile yollar ayrılırken, 9 oyuncu ile kontrat imzaladı. Körfez ülkelerinin futbola yaptığı yatırım sonrası Türkiye'den alınan oyuncuların sayısı arttı.Özellikle Konyaspor son 2 yıldır Körfez ülkelerine yaptığı ihracat dikkat çekti.İlk transfer hamlesi Sokol olmuştu.

transfer.jpg

TRANSFER GELİRİ KÖRFEZ'DEN
Konyaspor'un en skorer ismi Sokol Çikalleshi geçen sezon başında Al Khaleej takımına kiralanmıştı. Ardından Arnavutluklu oyuncu geri döndü. Anadolu Kartalı'nda sezon sonunda sözleşmesi biten Alejandro Pozuelo El Cezire'ye, İbrahim Sehic Al Khaleej'e giderken, son olarak Kondrad Michalak Ohod Club'a transferi gerçekleşti. Konyaspor'un en büyük transfer geliri Körfez ihracatından geldi.

 Muhabir
Etiketler :