Konyaspor'un yeni transferi konuştu!

Konyaspor'un ara transferdeki son transferi olan Teenage Hadebe, transfer süreci sonrası duygularını ve hedeflerini anlattı. Hadebe, Türkiye'ye geldiği için heyecanlı olduğunu ifade etti. Sezon sonuna kadar imza atan stoper, kendisini yeşil beyazlılarda ispatlamak istiyor.
Konyaspor'un yeni transferi konuştu!

Konyaspor'un ara transfer dönemindeki son transferi Teenage Hadebe, The Herald Zimbabwe sitesinde konuştu. Maç kondisyonu kazanmak istediğini belirten Hadebe, Konyaspor'daki hedefi ile ilgili bilgi verdi. Hadebe, "Türkiye Ligi'ne geri dönmek heyecan verici ve Konyaspor ile yeni bir mücadeleyi sabırsızlıkla bekliyorum ve bu mücadeleye hazırım. Üzerime düşeni yapacağım" dedi.

teenage.jpg


"OYUN SÜRESİ KAZANACAĞIM"

Teenage Hadebe şöyle devam etti,"Asıl hedefim takımı küme düşmekten kurtarmak ve onların sezon sonunda Türkiye Süper Ligi'nde kalmalarına yardımcı olmak için üzerime düşeni yapacağıma eminim. Sakatlık nedeniyle uzun süredir hareketsizim ve Konyaspor'a katılmanın bana biraz oyun süresi kazanmamda ve tam maç kondisyonuma dönmemde yardımcı olacağını hissediyorum" diye konuştu.

 Muhabir
Etiketler :