Konyaspor'un yeni transferi Morgan'ı tanıyalım

Anadolu Kartalı’nda Andreas Bouchalakis’in boşluğunu deneyimli Fransız oyuncu Morgan Schneiderlin dolduracak. Kariyerinde İngiltere’de geliştiren 33 yaşındaki oyuncunun transferi sonrası güçlü ve zayıf yönleri analiz haberde incelendi.
Konyaspor'un yeni transferi Morgan'ı tanıyalım

Konyaspor’un 6 numarası Morgan Schneiderlin. Yeşil beyazlılarda Andreas Bouchalakis’in Olimpiakos’a dönmesiyle Anadolu Kartalı ön libero pozisyonuna Fransız oyuncu Schneiderlin’i getirdi. Fransız orta saha oyuncusuyla 2 yıllığına el sıkışıldı. Morgan kariyerinin zirvesini İngiltere’de yaşadı. 33 yaşındaki oyuncu Manchesher United ve Everton gibi üst düzey takımlarda kendini gösterdi, tanındı.

yeni-duvar-3.jpg

KARİYER ZİRVESİ SOUTHAMPTON
Ağırlıklı olarak ön libero pozisyonunda oynayan Morgan, merkez orta sahada da görev aldı. 33 yaşındaki oyuncu 15 kez Fransa Milli Takımı’nda oynadı. Schinederlin İngiltere Southampton formasıyla kariyerinin en golcü sezonunu geçirdi. Morgan çıktığı 261 maçta 15 gol, 11 asist katkısı yaptı. Orta saha oyuncu skorer katkısından çok savunma özellikleriyle takımlarına katkı sağladı.

yeni-duvar-2.jpg

MAÇ RİTMİ EKSİK
Konyaspor’un yeni transferi Morgan Schneiderlin’in en büyük eksiği maç ritmi. Fransa Nizza’da sakatlığından dolayı 21 gün sahalardan uzak kaldıktan sonra oyuncu daha sonra maç kadrosuna girmekte zorlandı. Fransız oyuncu ardından Avusturalya Western takımına2023 yılın başında imza attı. Morgan burada 11 maçta görev aldı. Schneiderlin en son 28 Nisan tarihinde 56 dakika oynadı.

yeni-duvar-1-001.jpg

 Muhabir
Etiketler :