Konyaspor'un yeni transferinin özellikleri

Konyaspor'un yeni transferi Alexandru Cicaldau, hazırlık maçında Ankaragücü karşısında ilk kez sahaya çıkması bekleniyor. Orta sahanın birçok mevkisinde oynayabilen Cicaldau'nun kariyeri ve teknik özellikleri analiz haberimizde.
Konyaspor'un yeni transferinin özellikleri

Konyaspor yeni 10 numarasına kavuştu, Alexandru Cicaldau. Galatasaray'dan 1 yıllığına kiralanan ve bonservisi sarı kırmızılılara olan Cicaldau, Alejandro Pozuelo'nun açığını kapatmaya çalışacak. 26 yaşındaki oyuncu ülkesi Romanya'da kariyerinin zirvesini yaşadı. Cicaldau, Craiova Üniversitesi formasıyla 129 maçta 33 gol, 21 asist yaptı. Gheorghe Hagi oyuncuyu Galatasaray'a önerdi.

cicaldau-001.jpg

İYİ İLİŞKİLER ETKİLİ OLDU

Sarı kırmızılılarda istediği skor katkısını sağlayamayan Cicaldau, 41 maçta 9 gole etki yaptı. ve rekabette geride kaldı. Cicaldau daha sonra B.A.E ekibi, Al Ittihad'a kiralandı. Rumen oyuncu 28 maç maçta forma giydi, 4 gol, 7 asist yaptı. Tekrar Türkiye'ye dönen 23 numaralı oyuncu, Süper Lig'den birçok teklif aldı. Konyaspor ile iyi ilişkileri olan Galatasaray, oynayacağı takıma göndermek istedi.

foto-1-001.png

AĞIRLIKLI OLARAK MERKEZDE OYNADI

26 yaşındaki oyuncu Konyaspor'da kendisini tekrar gösterip değerini kaybetmek istemiyor. Oyuncunun en önemli özelliklerinden bir tanesi birden fazla mevkide oynayabilmedi. Cicaldau, 10 numara olarak bilinse de kariyerinde ağırlıklı olarak (122 maç) merkez orta saha oynadı. 87 kez 10 numara oynayan oyuncu sol kanat ve libero da oynayabilir. Stanojevic, oyuncunun performansına göre değerlendirecek.

 Muhabir
Etiketler :