Meram Kaymakamı açığa alındı

Konya'nın merkez Meram ilçe Kaymakamı Nuh Mehmet Hamurcu, geçici olarak görevinden uzaklaştırıldı.
Meram Kaymakamı açığa alındı

Konya'nın merkez Meram ilçe Kaymakamı Nuh Mehmet Hamurcu, geçici olarak görevinden uzaklaştırıldı.

Konya Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, "Meram Kaymakamı Nuh Mehmet Hamurcu hakkında Devlet Memurları Kanunu'nun (DMK) 15 maddesiyle ilgili olarak yapılacak disiplin soruşturması nedeniyle geçici olarak görevinden uzaklaştırılmıştır" denildi.

nuh-mehmet-hamurcu.jpg

Nuh Mehmet Hamurcu kimdir?

1962 yılında Kayseri’ de doğdu. İlk ve orta öğrenimini Kayseri’ de tamamladı. 1980 yılında girdiği Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesinden 1984 yılında mezun oldu. 1986 Yılında Kaymakam Adayı olarak Van’ a atandı.

1987 Yılında İngiltere’ de 1 Yıl süreyle eğitim amaçlı bulundu. Dönüşünde Konya Kadınhanı Kaymakam vekili olarak göreve başladı.

1989 yılında Kaymakamlık kursunu tamamladı. Daha sonra sırayla Güdül, Genç, Oltu, Avanos, Reyhanlı Kaymakamlıklarında bulundu. 1999 yılında meydana gelen deprem nedeniyle Sakarya Vali Yardımcısı olarak görevlendirildi.2004 yılında Mamak Kaymakamlığına , 2010 yılında Kartal Kaymakamlığına atandı. 
02/09/2014 tarih ve 2014/1032 sayılı Müşterek Kararname ile Meram Kaymakamlığına atanmıştı. Hamurcu olup evli ve iki çocuk babasıdır. İngilizce, Fransızca, Arapça ve Farsça bilmektedir.