MHP Selçuklu İlçe Başkanı Güzide Çipan’ın istifası kabul edilmedi

MHP Selçuklu İlçe Başkanı Güzide Çipan’ın istifası MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile yapılan ikili görüşme sonrası kabul edilmedi. Görevi başına dönmesinin talimatı verildi.
MHP Selçuklu İlçe Başkanı Güzide Çipan’ın  istifası kabul edilmedi

18 Mart 2018 tarihinde yapılan MHP büyük kurultayı sonrası sosyal medya kanalıyla istifa ettiği açıklayan MHP Selçuklu İlçe Başkanı Güzide Çipan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile bir görüşme gerçekleştirdi.Görüşme sonucunda istifasının kabul edilmediğini ve MHP Selçuklu İlçe Başkanlığı görevine devam etmesi istendi.

MHP Selçuklu İlçe Başkanı Güzide Çipan, yaptığı yazılı açıklamasında şunları söyledi. “ Değerli dava arkadaşlarım, kıymetli hemşehrilerim, aziz Milletimin değerli mensupları. 18 Mart 2018 günü dosta güven düşmana korku salan şerefli Toyumuzu gerçekleştirmiştik. Hesapsız yaşayan yüzlerce delege ve binlerce gönüllü DAVA arkadaşımız toyumuzu şereflendirdi. Sebebi bende kalmak koşuluyla malumunuz bazı açıklamalar yapmıştım.

Gün itibarıyle,  Sayın MHP Genel Başkanımıza durumu arz ettim, emirlerini talep ettim. Kendilerinin emirleri doğrultusuyla şahsım ve yönetim kurulum daha heyecanlı ve azimli olarak görevimizin başındayız. İhanete iltimas göstermeyeceğiz.

Davamızın şerefli sancağını daha yükseğe taşıyacağız. Milletimizin bekaası uğruna nöbetimize ve görevimize devam edeceğiz. Konya kamuoyunun bilgilerine arz ederim.  Ne Mutlu Türk'üm Diyene!

mhp-selcuklu-guzide-cipan.jpg