"Milletimiz iradesini ortaya koyacak"

"Milletimiz iradesini ortaya koyacak"

Seçim çalışmaları kapsamında AK Parti Karatay Teşkilatı ve Ak Parti Konya Milletvekili Hacı Ahmet Özdemir gazetemizi ziyaret etti. Ziyarette konuşan Özdemir, 1 Kasım’da milletin iradesini ortaya koyarak Ak Parti’yi yeniden tek başına iktidar yapacağına inandığını söyledi.

Ak Parti Konya Milletvekili Hacı Ahmet Özdemir, İl Yönetim Kurulu Üyesi Ali Rıza Akköylü AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, Kadın Kolları Başkanı Neslihan Yıldırım ve beraberindeki teşkilat üyeleri Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Lokman Koyuncuoğlu’nu ziyaret etti.  1 Kasım Genel seçimlerinin yaklaşmasıyla birlikte seçim çalışmalarını hızlandırdıklarını belirten AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç seçim çalışmalarına hızlı bir şekilde devam ettiklerini söyledi. Karatay İlçe Teşkilatı olarak Mahalle mahalle, sokak sokak, ev ev dolaşarak çalışmaların hızını artırdıklarını kaydeden Başkan Genç, özellikle 7 Haziran sonrası gelişen süreçte halkın yaşananların farkında olduğunu belirterek seçimlere kısa bir süre kala milletvekili adayları ile beraber aralıksız çalışmaların sürdüğünü kaydetti.

ak-parti-karatay--(1).jpg

BİRLİĞİMİZİ BOZAMAYACAKLAR

Seçim çalışmalarına ara vermeden devam ettiklerini ifade eden Ak Parti Konya Milletvekili Hacı Ahmet Özdemir, mümkün olduğunca daha çok vatandaşa, seçmene ulaşmanın çabasında olduklarını söyledi. 1 Kasım’da Konya’nın kendi evladı olan Başbakan Ahmet Davutoğlu’na sahip çıkacağına inandığını belirten Özdemir, “ AK Parti’nin Konya’da tek başına iktidarının daha belirgin hale geldiğini görüyoruz. Fakat zaman zaman seçimi etkilemek üzere birtakım saldırılar yapılıyor. Bunlardan bir tanesi dün Ankara’da bombalı saldırı yaşadık. Dışarıdan, içeriden örgütler demokrasi şöleninde geçen seçim çalışmalarına gölge düşürdüğünü görüyoruz. Ama ne yazık ki böyle bir elim olayla karşı karşıya kaldık. İnşallah 1 Kasım akşamı AK Parti’nin zaferiyle ve tek başına iktidarıyla sonuçlanacak seçimin ve galibiyetin ülkeyi içinde bulunduğu darboğazdan kurtaracak. Ülkemiz çok ciddi bir sınavdan geçiyor. Bu sınavda vatanını milletini bayrağını seven herkes sorumluluk sahibidir. Hep birlikte yeni Türkiye’nin inşası için çalışacağız. Milletimize güveniyoruz” diye konuştu.

ak-parti-karatay--(2).jpg
HABER MERKEZİ