O ilçeye FIFA standardında çim saha! Milyonlara mal oldu

Selçuklu Belediyesi tarafından şehre kazandırılan "Selçuklu Belediyesi Sentetik Çim Saha" açılışı Başkan Pekyatırmacı’nın katılımlarıyla gerçekleşti. Başkan Pekyatırmacı, FIFA standartlarına uygun hazırlanan tesisin toplam maliyetinin 26 milyon 240 bin TL olduğunu söyledi.
O ilçeye FIFA standardında çim saha! Milyonlara mal oldu

Selçuklu İlçesi Şeyh Şamil Mahallesinde bulunan Selçuklu Belediyesi Çim Sahası yenilenerek sentetik çim sahasıyla tekrar şehre kazandırıldı. Açılışa, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili Bilal Yavaş, Meram Belediye Başkan Vekili Ahmet Pırıltı, Karatay Belediye Başkan Vekili Adil Tosun, AK Parti İl Başkan Vekili Adnan Bahçeci, MHP ilçe Başkanı Kemal Dığrak, Selçuklu Kaymakamı Eflatun Can Tortop, Konya Amatör Spor Klüpleri Başkanı Remzi Ay, sporcular ve çok sayıda davetli katıldı.

img-6988.jpg

‘FİFA STANDARTLARINA UYGUN’

Açılışta konuşmalarına yer veren Pekyatırmacı, şunları söyledi; “Futbol sahamız yenilenmeye ihtiyaç duyuyordu. Biz de bu ihtiyacı hızlı bir şekilde gidermek içim hemen çalışmalara başladık. Fakat yaşadığımız sorunlar dolayısıyla uzasa da tamamladık. FIFA standartlarına uygun bir alan haline geldi. Tesisimizin bir de idari binaya ihtiyacı vardı.

img-7003.jpg

Bu tesisimizden sadece Selçuklu Belediyesi Spor Kulübümüz değil, tüm Konya amatör spor gruplarımız kullanabilecek. Bu zamana kadar 100 adet sentetik çim sahayı da ilçemize kazandırmış olduk. 547 metrekare alan üzerinde kurulu olan tesisimizin toplam maliyeti 26 milyon 240 bin TL.

img-7015.jpg

Tesisimizde şunu çim sahayı tamamen temizlerken sahanın etrafını tel örgütle çevreledik. Saha içerisine de bir adet gözlemci kulübe yerleştirdik. Yapmış olduğumuz yenileme çalışmalarımızın ardından Selçuklumuz FIFA standartlarına uygun bir saha kazandı. Gönül belediyeciliği ile çıktığımız bu yolda, yılmadan yorulmadan çalışmaya devam ediyoruz ve edeceğiz. Durmak yol yola devam. Başta gençlerimiz olmak üzere sahamızın şehrimize hayırlı olmasını diliyorum.”

 Muhabir
Etiketler :