Palut, Konyaspor'dan sonra ders çıkardı!

Süper Lig'de maç kadrosu yaş ortalaması çıkartıldı. Konyaspor'da görev aldığı süreçte genç oyuncular şans vermiyor eleştirileri alan İlhan Palut, Rizespor ile 2023-24 sezonunda en genç maç kadrosuna çıkan Hoca oldu. Konyaspor ise 14.sırada.
Palut, Konyaspor'dan sonra ders çıkardı!

Süper Lig'de maç kadrosu yaş ortalaması çıkartıldı. Transfermarkt verilerine göre ligimizde karşılaşmalara çıkan en genç kadro Çaykur Rizespor. Karadeniz temsilcisi 25.2 yaş ortalamasıyla geride kalan 32 haftayı tamamladı. Rizespor'da görev alan İlhan Palut, Konyaspor'da görev aldığı sürede genç oyunculara şans vermiyor eleştirileri yapılmıştı. Konyaspor ise raporda 14. sırada.

konyaspor-yas.jpg

PLANLAR SEZON SONU

Anadolu Kartalı 2023-2024 sezonunda 32 haftayı 28.2 yaş ortalamasıyla oynayarak bitirdi. Fahrudin Omerovic'in talebeleri son oynanan Kasımpaşa maçında 28.9 yaş kadrosuyla çıktı. Sezon sonunda birçok futbolcu ile iç transfer görüşmesi yapacak olan yönetim, lig bittikten sonra planlama yapacak. Diğer yandan maç kadrosu yaş ortalamasında en yaşlı takım 29.3 ile İstanbul temsilcisi Pendik oldu.

 Muhabir
Etiketler :