Rıza Çalımbay'dan Sivasspor maçı sonrası açıklama! Daha ligin başı...

Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Sivasspor beraberliğini değerlendirdi. Çalımbay, ‘Ligin daha başı olmasına rağmen oyuncular geriliyor’ diyerek tepkileri üzerine çekti.
Rıza Çalımbay'dan Sivasspor maçı sonrası açıklama! Daha ligin başı...

Sivas’ta oynanan ve 0-0’lık beraberlikle sonuçlanan maçın ardından açıklamalarda bulunan Atiker Konyaspor teknik direktörü Rıza Çalımbay, sahada iyi mücadele ettiklerini savundu. Çalımbay, ‘Çok güzel bir lig maçı oldu. İki takım da kazanmak için oynadı. 10 kişi kalınca ona göre bir taktik yaptık ve oyun planını değiştirdik. İyi mücadele ettik. Jahovic girdikten sonra 2-3 tane net pozisyona girdik ama maçın başında girdiğimiz pozisyonu değerlendirebilseydik maç farklı olabilirdi’ dedi. 


‘OYUNCULAR GERİLİYOR’
Takımın mücadelesinden memnun olduğunu dile getiren tecrübeli teknik adam. ‘Yine girdiğimiz pozisyonları değerlendiremedik. Zor bir maçtı. Sivas'ın da kendi sahasında kazanması gereken bir maçtı. Ligin daha başı olmasına rağmen oyuncular geriliyor. Kendi sahasında kazanması gerekiyor diye baskı olunca çok iyi tempo ve mücadeleye sahne oldu. İki takımda mükemmel mücadele etti. Deplasmanda puan aldığımız için mutluyuz’ ifadelerini kullandı.