Seydişehir’de Başkanlık Kupası sahiplerini buldu

İlçede 9 takımın mücadele ettiği turnuvaya çeşitli meslek ve kuruluşlarından amatör oyuncu katıldı. Atatürk Spor Salonunda oynanan final karşılaşmasında Kral Ekmek Voleybol takımı kupayı kazanan takım oldu.
Seydişehir’de Başkanlık Kupası sahiplerini buldu

Turnuva da Kral Ekmek şampiyon olurken, Sağlık Meslek Lisesi ikinci, Ortakaraören  Çağrı Petrol üçüncü oldu. Turnuvanın en centilmen takım ise Tepecik Spor oldu.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal'ın ilçe dışında olması nedeni ile tören katılmadığını selamlarını gönderdiğini ifade eden Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Aziz Karakuş, sporun centilmenlik, kardeşlik ve ahlak olduğunu, turnuvaya katılan takımlara ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ettiklerini kaydetti.

Başkanlık Kupası Voleybol  turnuvası kupa töreninde, centilmen takıma kupasını  Voleybol Antrenörü Süleyman Kılınç, ücüncü olan takım Ortakaraören Çağrı Petrol'e Milli Takım Judo Antrenörü Hüsamettin Çelik,ikinci olan takım Sğlık Meslek Lisesi'ne kupasını Seydişehir Belediyesi  Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi  İsa Çiftçi, birinci ola takım Kral Ekmek Spor'a kupasını  Seydişehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Aziz Karakuş'un takdim etmesini ve toplu fotoğraf çekilmesi ile son buldu. Ayrıca dereceye giren takımlara katılım belgesi ve hediyeleri sunuldu.