Son Trend Sonsuzluk Kolye ve Tuğralı Kolye Modelleri

Son Trend Sonsuzluk Kolye ve Tuğralı Kolye Modelleri

Günlük hayatta ve özel günlerde kadınların şıklıklarını tamamladıkları erkeklerin ise tarzlarını yansıtmak için taşıdıkları gümüş kolyeler farklı model ve tasarımlarla her geçen gün yenileniyor. Şık tasarımlı bu kolyeler genellikle 925 ayar gümüşten üretilmekte olup çok sayıda farklı model seçeneğine sahiptir.  Bu sayede herkes aradığı kolyeyi bulabilirken altın kolyelerin fiyat dezavantajına karşılık daha az bütçeye rağmen kaliteli bir alternatif bulunmuş oluyor.

1-647.jpg

Bay-bayan trend gümüş kolyelerden olan tuğralı kolyelerdir popüler aksesuarlar arasında yer almaktadır. Hem erkekler tarafından hem de kadınlar tarafından oldukça sevilen bir motif olan Osmanlı tuğrası, padişah mührü olup Osmanlı Devleti zamanında günümüzdeki imza görevini görmüştür.  Estetik açıdan da oldukça güzel bir çizime sahip olan tuğra, hem hat sanatında hem de aksesuar dünyasında sıklıkla kullanılmıştır. Bayan tuğralı kolyeler gold ve rose renk seçenekleri ve taşlı ve taşsız kolyeler olarak farklı tasarım şekilleriyle karşımıza çıkmaktadır. Erkek tuğralı kolyelerinde ise daha sade modeller yer almaktadır ve tarihin şanlı devleti Osmanlı'dan bir iz taşımak isteyenlerin severek taktığı gümüş kolyelerdendir. Siz de beğendiğiniz tuğralı kolye adresinize gelsin istiyorsanız adresini mutlaka ziyaret etmelisiniz!

2-677.jpg

Gümüş kolyelerde bir diğer modası geçmeyen model ise sonsuzluk kolyesidir. Yan yatmış sekiz işaretine benzeyen ve aslında matematikte bir simge olan sonsuzluk işareti günümüzde özel ve romantik bir anlam taşımaktadır. Kadınların severek kullandığı erkeklerin ise hediye olarak tereddüt etmeden alabilecekleri modellerden biri olan sonsuzluk kolyeler harfli, kalpli, uğur böcekli, aşk yazılı gibi farklı tasarımlarla satışa sunulmaktadır. Taşlı ve taşsız tasarımlardan oluşan sonsuzluk kolyesi hem sürpriz hediye hem de özel gün hediyesi olarak tercih edilmektedir. Gümüş sonsuzluk kolye modellerini adresini incelemeden sipariş vermeyin!

Şık gümüş kolyeleri evinizden sipariş vermek ve adrese teslim kargo ile kapınıza kadar getirmek için kolay ve güvenli alışveriş imkanı ile hemen Anı Yüzük’e gelerek gümüş kolye modellerini inceleyebilir, dilediğiniz ürünü uygun fiyat ve ücretsiz kargo fırsatı ile hemen sahip olabilirsiniz.