Volkan Fındıklı: Sadece bana verilen görevi yapıyorum

Konyaspor’un Kayacık Tesisleri’nde yaptığı Bursaspor maçının ilk çalışması öncesi açıklamalarda bulunan Volkan Fındıklı, performansının son haftalardaki artışıyla alakalı olarak sahada sadece kendisine verilen görevi yaptığını söyledi
Volkan Fındıklı: Sadece bana verilen görevi yapıyorum

Antalyaspor ile oynanan ve 2-0 kazanılan 19.hafta maçının değerlendirmesiyle açıklamasına başlayan  Volkan Fındıklı, “İkinci yarının iç sahada oynadığımız ilk maçıydı. Kazanmamız gereken bir maçtı. Çünkü B.B.Erzurumspor maçı ile beraber yukarıya doğru bir yükselişimiz oldu. Tabiki bunu daha da anlamlandırmak için bu maçı kazanmak istiyorduk. Nitekim istediklerimizi sahaya yansıtarak coşkulu seyircimizin de desteğiyle güzel bir galibiyet aldık. Antalyaspor maçından 3 puan aldığımız için mutluyuz. İkinci devrede ilk 2 maçı kazanarak 6 puan topladık ve kendimize 4.sırada yer bulduk. Tabiki ilk hedefimiz üst sıralardan kopmamak. Bunun içinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz” şeklinde görüş belirtti.

Volkan Fındıklı, 20.haftada deplasmanda Bursaspor ile oynanacak karşılaşma ile ilgili de açıklamada bulunurken, “Zor bir deplasmana gideceğiz. Zor mağlup olan, iyi defans yapan ve az gol yiyen bir takımla oynayacağız. Zor olacağını biliyoruz. Ama takım olarak iyi bir çıkış yakaladık. Bunu devam ettirmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Teknik Direktör Aykut Kocaman ile daha önceki dönemde çalışmalarının kendileri için büyük bir avantaj olduğunu da sözlerine ekleyen Fındıklı, “İstediği şeyleri az-çok biliyoruz ve ona uyum sağlamaya çalışıyoruz. Hocamızda sağolsun ne yapmamız gerektiğini antrenmanlarda ve maç öncesinde aktardığı için bende sahada sadece söylenenleri yapmaya çalışıyorum. Ekstra bir şey yapmıyorum. Söylenenleri de düzgün bir şekilde yaptığımız zaman güzel sonuçlarda geliyor” diye konuştu.