Ufuk Kendirci

Ufuk Kendirci

11 oyuncu, 12.adam!

11 oyuncu, 12.adam!

Konyaspor, Pazar günü sezonun en kritik maçına çıktı. Ankaragücü maçından sonra oynanacak çok müsabaka olmasına karşın Başakşehir sonrasında psikolojik olarak tamam veya devam maçına çıkıldı. Sivasspor karşısında alınan galibiyet, Ankaragücü maçının önemi derken şehirde olumlu bir telaş vardı. Bu telaş işte Konyaspor’a Pazar günü galibiyeti getirdi. İyi oyun var mıydı belki tartışılır ama teknik-taktiğin tamamen çöp olduğu bir müsabakada Konyaspor maçı kazanmasını bildi.

Peki lig bitti, Konyaspor rahatladı mı? Hayır.. Belki bundan sonra daha büyük destek vererek önce ateş hattından çıkmak ardından yeri perçinlemek lazım. Konyaspor taraftarı stadyuma geldiği zaman neler olduğunu Ankaragücü maçında gördü. Sezon rekoru kırıldı, umarım ve dilerim Hatayspor maçında bu rakam da aşılsın. Yönetim elinden geleni yaptı sıra artık 11oyuncu ve 12. adamda.

Ankaragücü maçıyla ilgili son notum penaltı pozisyonuna. Milyonlarca lira teknolojiye para verilmişken 3.5 dk VAR’ı beklemek çok ilginçti. Ofsaytta çizgi çekiliyor anladım zaman geçiyor da son dakikada nereye çizgi çekildi de anlaşılmadı pozisyon? Beşiktaş ise şu anda kadro olarak henüz oturmamışken, Dolmabahçe’den en az 1 puan çıkartılabilir. Kupa mı? Tabi ki önce lig ama kupayı dışarı atmamalıyız. Geniş kadro varken, İstanbul’da tur için oynanmalı. Sonrasında tekrar konuşuruz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
Ufuk Kendirci Arşivi
SON YAZILAR