1922 Konyaspor, İstanbul'da mağlup

1922 Konyaspor, TFF 2. Lig Beyaz Grup 3.hafta maçında İstanbul ekibi Pendikspor’a 3-1 mağlup oldu. Deplasmanda oynanan maçta yavru kartalların tek golünü Seddar Karaman atarken rakip takımın 3 golünü de Oktay Balcı kaydetti.
1922 Konyaspor, İstanbul'da mağlup

1922 Konyaspor, TFF 2. Lig Beyaz Grup 3.hafta karşılaşmasında İstanbul ekibi Pendikspor’a konuk oldu. Pendikspor karşısında kalesini gole kapatamayan 1922 Konyaspor, karşılaşmadan 3-1 mağlup ayrıldı. Yavru Kartallar, 8 dakikada yediği golle 1-0 geriye düştü ve ilk yarı böyle sonuçlandı.  İkinci yarıya iyi başlayan 1922 Konyaspor, beraberlik golünü erken bulsa da rakibini son dakika gollerine engel olamadı. Yeşil beyazlıların gölünü Seddar Karaman atarken rakip takımın gollerini ise Oktay Balcı (3) kaydetti.

AYNI KADROYLA ÇIKTI 

Lig’in 3. Haftasında Pendikspor’a konuk olan yeşil beyazlılar, 2.Haftada Gümüşhanespor’a karşı çıktığı  kadroyla sahaya çıktı. Abdurahman Baysangur’un yönetimindeki 1922 Konyaspor, Gümüşhanespor karşısında ki etkili futbolunu Pendikspor karşısında gösteremedi. Baysangur yaptığı oyuncu hamleleriyle oyunu hareketlendirmeye çalıştı ama etki olamadı. Yapılan hatalarında büyük bir önemi olan karşılaşmada yavru kartallar oldukça fazla hata yapınca karşılaşmadan 3-1 mağlup ayrıldı. 1922 Konyaspor, bu sonuçla ikinci deplasman maçından da mağlup ayrıldı ve puanı 3’te kaldı. Yavru kartallar, ligin 4.haftasında 21 Eylül Cumartesi günü sahasında Başkent Akademi FK ağırlayacak.