50 milyar mı 50 bin lira mı?

Ülkemizi derinden sarsan Pazarcık ve Elbistan merkezli depremlerden etkilenen vatandaşların konutlarının yeniden yapılması ve hayatlarını ihya etmek için başlatılan kampanya kapsamında 100 milyar liradan fazla bağış toplandı. Bağış miktarı çok ciddi seviyeye ulaşırken yaptığı bağışla adından söz ettiren Yeni Çamoluk Otomotiv 50 milyar lira bağışladı. Peki, Yeni Çam Oluk Otomotiv kimin, sahibi kim? Yeni Çamoluk Otomotiv sahibi nereli, kaç para bağışladı?
50 milyar mı 50 bin lira mı?

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen vatandaşların hayatlarını yeniden idame ettirebilmesi ve ihya edilmeleri için başlatılan kampanya kapsamında Türkiye’nin önde gelen çok sayıda iş veren, şirket afetzedeler için kolları sıvadı. Bu kapsamda 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki yıkıcı depremlerden etkilenen vatandaşların başta konut olmak üzere ihtiyaçlarının karşılanabilmesi için başlatılan kampanyada Yeni Çamoluk Otomotiv 50 bin lira bağışladı. Böylece adından söz ettiren Yeni Çamoluk Otomotiv merak konusu oldu. Peki, Yeni Çam Oluk Otomotiv kimin, sahibi kim? Yeni Çamoluk Otomotiv sahibi nereli, kaç para bağışladı? İşte detaylar…

YENİ ÇAM OLU OTOMOTİV KİMİN, SAHİBİ KİM? YENİ ÇAMOLUK OTOMOTİV SAHİBİ NERELİ, KAÇ PARA BAĞIŞLADI?

Ülkemizde yaşanan yıkıcı depremin ardından başlatılan yardım kampanyasında merkezi İstanbul'da olan Yeni Çamoluk Otomotiv 50 bin lira bağışladı.

Yeni Çamoluk Otomotiv İstanbul'da otomobil satışı yapan bir galeri olarak tanınıyor. Katıldığı ortak yayında depremzedeler için 50 bin lira bağışta bulunan şirket gündem oldu. Sahibinin Hamid Duras olduğu Yeni Çamoluk Otomotiv şirketinin bağışıyla ilgili yanlış anlaşılmanın ardından açıklama yaptı. İş adamı Hamid Duras yaptığı bağışın 50 milyar lira değil 50 bin lira olduğunu ifade etti.

TRT 1, Kanal D, ATV, Star TV, Show TV, Kanal 7, TV 8 ve Fox TV ulusal kanalları ortak yayınında Kahramanmarş merkezli 7,7 ve 7,6 depremlerden etkilenen vatandaşların yeniden konut sahibi olmaları, yaşamlarının ihyası için başlatılan yardım kampanyasına vatandaşlar yoğun ilgi ve teveccüh gösterdi.

Etiketler :