Altunyaldız: Türkiye Yüzyılı'nın inşasına devam edeceğiz

AK Parti Konya Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili Adayı Ziya Altunyaldız, "İnşallah üretmeye, değer oluşturmaya ve çalışmaya devam edeceğiz. İstikrara ve ülkemizin geleceği olan Türkiye Yüzyılı’nın inşasına devam edeceğiz” dedi.
Altunyaldız: Türkiye Yüzyılı'nın inşasına devam edeceğiz

AK Parti Konya Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili Adayı Ziya Altunyaldız, seçim çalışmaları kapsamında Çumra ve Seydişehir ilçelerinde saha çalışmaları gerçekleştirdi. Sanayi esnaflarını ziyaret eden Altunyaldız, “14 Mayıs’a sayılı günler kaldı. Türkiye seçime gidiyor ve çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Çumra ilçemizde saha çalışmalarımızı gerçekleştirdik. İl Başkan Yardımcımız, Belediye Başkanımız, teşkilat başkanımız ve tüm arkadaşlarımızla birlikte Çumra Sanayi Sitesi’ndeki esnaflarımızı ziyaret ettik. Son derece motive olduklarını, üretmekten, Türkiye için çalışmaktan, değer katmaktan memnuniyet duyduklarını ziyadesiyle gördük” dedi.

ziya-altunyaldiz-turkiye-yuzyilinin-insasina-devam-edecegiz.jpg

'GÜVENLERİ TAZELEDİK'

Vatandaşın Türkiye'ye olan güvenini bir kez daha tazelediklerini vurgulayan Ziya Altunyaldız, “Ülkemizin istikrarına, Cumhurbaşkanımıza, partimize olan güvenlerini bir kez daha tazeledik. Bu arada ülkemizde rekabetçi üretmek ve çalışanın, alın teri dökenin hizmetinde bulunmak adına, sanayi sitemize doğalgaz getirme konusunda yapmış olduğumuz çalışmalardan da sonuç aldık. Bu konuda Selçuk Gaz firmamızın bölgeye doğalgaz çalışmalarını yapan işçilerimizle bir arada olduk. Bu vesileyle firmamıza da çalışanlarına da yürekten teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

ziya-altunyaldiz-turkiye-yuzyilinin-insasina-devam-edecegiz-001.jpg

‘İSTİKRARIMIZ SÜRECEK’

Türkiye için çalışmaya ve değer oluşturmaya devam edeceklerinin altını çizen Altunyaldız, “İnşallah üretmeye, değer oluşturmaya ve çalışmaya devam edeceğiz. İstikrara ve ülkemizin geleceği olan Türkiye Yüzyılı’nın inşasına devam edeceğiz. Çumra’dan da Konya’mızın tamamından da çok yüksek bir oy oranıyla Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı ve AK Parti’yi kesintisiz bir şekilde hizmete devam için yola devam edeceğiz. Seçimlerin ülkemize, milletimize, Konya’mıza hayırlı olması dileğiyle saygılar sunuyorum” ifadelerini kullandı.

KONYA SEÇİM HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN

Etiketler :