Anadolu Selçukspor, kadrosuna güveniyor

Anadolu Selçukspor Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Ay, takıma yönelik eleştirilere yanıt verdi. En az iki takviye daha yapacaklarını belirten Ay, kadrolarına güvendiklerini söyledi
Anadolu Selçukspor, kadrosuna güveniyor

Konyaspor’un pilot takımı Anadolu Selçukspor’da kadronun yetersiz olduğu yönündeki eleştirilere birinci ağızdan cevap geldi. Geçen sezon başında da kadrolarına aynı eleştirilerin yapıldığının altını çizen Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Ay, ‘Eleştirilere rağmen geçen sezonu çok iyi geçirdik. Bu sezon için de aynı eleştiriler yapılıyor. Geçtiğimiz sezon kadar iyi olmasa da biz kadromuza güveniyoruz. Forvet ve sağ beke takviye yapma durumumuz var. Duruma göre üçüncü olarak orta sahaya bir transfer yapabiliriz’ değerlendirmesini yaptı.

‘AMACIMIZ BELLİ’
Bu sezon Konyaspor’dan Yavru Kartallar’a oyuncu kiralanmaması hakkında da konuşan Mehmet Ay, ‘Amacımız zaten yukarıya oyuncu göndermek değil mi? Oradan bize oyuncu gelmese de olur. Bize geleceklerine 1. Lig’de oynasınlar. Böylelikle Konyaspor’a daha fazla katkı sağlarlar. Bizim amacımız Konyaspor’a futbolcu göndermek. Oradan kadromuza oyuncu almak değil. Her zaman olduğu gibi bu sezon da amacımız Konyaspor’a oyuncu yetiştirmek’ dedi.

HOCA TAKIMI GÖRECEK
TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele edecek olan Anadolu Selçukspor, zorlu sezon öncesinde 2 hazırlık maçı daha oynayacak. Yeni sezon hazırlıklarını Erzurum Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nde yeni teknik direktör Tayfun Türkmen ve yardımcıları nezaretinde sürdüren Yavru Kartallar, 16 Ağustos Perşembe günü Samsunspor ve Fatih Karagümrük ile hazırlık karşılaşmaları oynayacak. Aynı gün Erzurum kampını tamamlayacak 3 günlük Kurban Bayramı tatiline çıkacak. Bu maçlarla birlikte Tayfun Türkmen takımı görme fırsatı bulacak.