• Haberler
  • Konya
  • Ankara Emniyet Müdürü olarak atanan Maksut Yüksek Konya'ya veda etti

Ankara Emniyet Müdürü olarak atanan Maksut Yüksek Konya'ya veda etti

Ankara Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Konya İl Emniyet Müdürü Maksut Yüksek, düzenlenen törenle Konya'dan uğurlandı.

Haberin Özeti

  • Konya İl Emniyet Müdürü Maksut Yüksek, Ankara Emniyet Müdürlüğü görevine atanması nedeniyle düzenlenen törenle Konya'dan uğurlandı.
  • Yüksek, 10 Ocak 2025'ten bu yana yürüttüğü görevinde Konyalılara minnettar olduğunu belirterek, şehri yuvası olarak tanımladı.
  • Uğurlama törenine üst düzey askeri komutanlar ve protokol üyeleri katılırken, Yüksek Ankara'da Konya'nın gönül elçisi olacağını ifade etti.

Emniyet Müdürü Maksut Yüksek için Konya İl Emniyet Müdürlüğü'nde uğurlama programı düzenlendi. Konya İl Emniyet Müdürlüğünün bahçesinde düzenlenen uğurlama töreninde konuşan Yüksek, meslektaşlarından helallik istedi. 10 Ocak 2025 tarihinde devraldığı Konya Emniyet Müdürlüğü görevinden Ankara İl Emniyet Müdürü olarak atanmasından dolayı ayrıldığını hatırlatan Yüksek, büyük bir sorumluluğu, layığıyla taşımaya gayret gösterdiğini belirtti.

Ankara Emniyet Müdürü olarak atanan Maksut Yüksek Konya'ya veda etti

Konya'da görev yapmanın kendisi için büyük bir gurur olduğunu söyleyen Yüksek, "Selçuklu'nun başşehri, hoşgörünün merkezi ve huzurun beşiği olan bu müstesna şehirde hizmet etmiş olmak meslek hayatımın en mümtaz, onur nişanelerinden biri olarak daima kalbimde kalacaktır. Bu süreçteki en büyük gücümüz, devletimize sadık, polisine dost, kadirşinas Konyalı hemşerilerimizin bizden esirgemediği o samimi duaları ve desteği olmuştur. Konya bizim için sadece bir görev yeri değil, aynı zamanda ailemle birlikte huzur bulduğumuz bir yuva olmuştur. Bizleri bir hemşehriniz, evladınız, bir kardeşiniz olarak bağrınıza bastığınız için hepinize minnettarım. Bugün bu güzel şehirden ayrılırken gönlümü burada bırakıyor, yanımda çok güzel dostluklar ve unutulmaz anılar götürüyorum. Ankara'da bir kapınızın ve gönlümüzün her zaman açık olduğunu asla unutmayın. Bundan sonra da Konya'nın bir gönül elçisi olarak bulunduğumuz her ortamda şehrimizin güzelliğini anlatmaya devam edeceğim" dedi.

Yüksek, konuşmasının ardından emniyet personeliyle vedalaştı. Ardından tören mangasını selamlayan Yüksek, çiçek takdim edilerek Ankara'ya uğurlandı. Törene, Hava Savunma ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Yusuf Diker, İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Cemil Lütfi Özkul, protokol mensupları, emniyet müdür yardımcıları, şube müdürleri katıldı.

Özel Haber

Bakmadan Geçme