Armağan Güleç Korumaz: Konya'ya konutta dev yatırımlar yapıyoruz

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından yürütülen konut kampanyaları ile 81 ilde 250 bin konut inşa edileceğini söyleyen AK Parti Konya Milletvekili Adayı Armağan Güleç Korumaz, "Ülkemizin dört bir yanında konutta yatırımlarını sürdüren Bakanlığımız, Konya'mıza da 31 bin 319 konut inşa edecek. Böylelikle şehrimize konutta da dev yatırımlar yapılacak." dedi.
Armağan Güleç Korumaz: Konya'ya konutta dev yatırımlar yapıyoruz

28. Dönem AK Parti Konya Milletvekili Adayı Saadet Armağan Güleç Korumaz, seçim çalışmaları kapsamında Hüyük ilçesinde saha çalışmaları gerçekleştirdi.

Vatandaşlarla el ele olduklarını söyleyen Korumaz, “İlçe teşkilat başkanımız, kadın kolları başkanımız ve ilçe gençlik kolları başkanımızla Hüyük Selki mahallemizdeyiz. Kuran kursunda kadınlarımızla birlikte olduk. Çok keyifli vakit geçirdik, dualarını aldık. KOMEK kursunda çalışan üreten, depremzedelerimiz için kıyafetler diken üreten kadınlarımızı gördük, onlarla da çok keyifli vakit geçirdik. Çok olumlu geri dönüşler aldık, sağ olsunlar.” dedi.

armagan-gulec-korumaz-1.jpeg

‘BİR OLMAYA BERABER OLMAYA DEVAM EDİYORUZ’

Armağan Güleç Korumaz, “En son bir köy kahvemizi ziyaret ettik. Özellikle kahvehanede konuştuğumuz çiftçilerimizin, tarımla uğraşan vatandaşlarımızın bizden çeşitli talepleri oldu, onları aldık. Yine burada talep toplamaya, onları dinlemeye vatandaşlarımızla bir olmaya, beraber olmaya devam ediyoruz. Kendilerine misafirperverliklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum.” dedi.

KONYA’YA 31 BİNİN ÜZERİNDE KONUT YAPILACAK

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın konut yatırımlarında hız kesmediğini vurgulayan Korumaz, “Partimiz konutta da 20 yıldır yatırımlarında hız kesmiyor. Bakanlığımız tarafından 81 ile 250 bin konut inşa edilecek. Konya’mıza ise 31 bin 319 konut yapılacak. Hayal bile edilemeyecek bu rakamlara ulaştığımız için gurur duyuyoruz. Hem şehrimize hem de ülkemize hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı.

armagan-gulec-korumaz-2.jpeg

'DEPREMZEDELERİMİZİN YANINDAYIZ'

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve Türkiye'nin 11 şehrini etkileyen depremler sonrası yaraları sarmak, depremzedelerin yanında olmak için hemen harekete geçtiklerini vurgulayan Korumaz, "Asrın felaketi dediğimiz depremler sonrası partimiz hemen harekete geçti. Orada bulunan vatandaşlarımızın yaralarını sarmak için gece gündüz çalıştık. Şimdi de yuvaları yıkılan depremzedelerimiz için çabamız sürüyor. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde depremzedelerimize yeni evlerini teslim edeceğiz. Gaziantep'in Nurdağı ilçesine bağlı Belpınar ve Mesthüyük köyleri ile Kahramanmaraş Türkoğlu Özbek köyünde yapılan köy evlerinin teslimini yaptık. Yaparsa AK Parti yapar. Bunu da köy evlerimizi teslim ederek gösterdik." ifadelerini kullandı.

Etiketler :