Ateist ailenin çocuğuydu, Konya’da İslam’ı anlattı! Metrelerce kuyruk oluştu

Konya Kitap Günleri’ne konuk olan Julia Sena Yamanoğlu, Konya’da yaptığı söyleyişide İslam’ı ve hayat hikayesini anlattı. İlk günün en çok ilgi gören yazarlarından biri oldu. Kitap imza alanında vatandaşlar metrelerce kuyruk oluşturdu.
Ateist ailenin çocuğuydu, Konya’da İslam’ı anlattı! Metrelerce kuyruk oluştu

Selçuklu Kongre Merkezi’nde başlayan Konya Kitap Günleri vatandaşların yoğun ilgisiyle devam ediyor. İlk günün konuklarından biri olan Julia Sena Yamanoğlu, vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü. Kitap imzalattırmak isteyen vatandaşlar metrelerce kuyruk oluşturdu.

whatsapp-gorsel-2023-10-06-saat-19-25-44-7b1c3282.jpg

JULİA SENA YAMANOĞLU KİMDİR?


2000 yılında Polonya’nın Sczecin şehrinde ateist bir ailenin tek çocuğu olarak dünyaya gelen Julia Sena Yamanoğlu, ilkokul ve ortaokul eğitimini Polonya’da tamamladı. Lise eğitimini tamamlayacağı esnada, ailesinin İslam’ı seçtiğini öğrenmesi sonucu Türkiye’ye gelmek zorunda kaldı. Bu nedenle lise eğitimini İstanbul’da tamamladı. Türkçe dışında Lehçe, İngilizce ve Almanca olmak üzere dört dile hâkim olan Julia Sena Yamanoğlu, Instagram hesabından takipçileriyle çeşitli motivasyon konuşmaları ve İslamî içerikler paylaşmaktadır.

whatsapp-gorsel-2023-10-06-saat-19-25-26-d8e089ff.jpg

 Muhabir
Etiketler :