Ufuk Kendirci

Ufuk Kendirci

Ateş hattından tehlikeli!

Ateş hattından tehlikeli!

Konyaspor-Başakşehir maçı öncesi Başkan Ömer Korkmaz’ın çağrısı; maç biletlerinin uygun olması, yerel basındaki haberler, sosyal medya etkileşimleri derken 7733 taraftar maça geldi. Son haftalardaki en yüksek rakamdiyebiliriz. Ancak maçın 2-0’dan çevrilmesi dramatik olarak Konyaspor taraftarları Başakşehir maçı sonrasında etkiledi. Ateş hattına girmekten daha tehlikeli bir şey var: Alışmak.

Karagümrük’ün Rizespor’u yenmesiyle Konyaspor 24. Haftada rakibini yense dahi potadan çıkamıyor. Ancak Karadeniz’den galibiyetle ayrılmak zorundayız. Çünkü 1-2 maç daha puan kaybı gelirse yukarıda bahsettiğim alışma dönemine girilir ki bu umutları azaltır. Taraftarın tekrar ümitlenmesi için, camianın iç sahadaki maça havasının değişmesi için cumartesi günü Rizespor maçında mutlak galibiyet alınmalı.

Başakşehir maçındaki yenilgiyi önce teknik heyete daha sonra hakeme yazıyorum. Omerovic çok yeni belki ama süreç çok dar ve hızlı aksiyonlar alınması gerekebilir. Konyaspor cumartesi günü önce iyi savunma ardından iyi hücum ile kazanabilir. Ethemi-NDaao’dan en az 1 tanesi oynaması gerektiğini düşünüyorum. Soner’in cezası sonrasında orta sahada Oğulcan-N’Zonzi, stoper tandeminde ise Filip-Uğurcan’ı bekliyorum. Ancak kim oynarsa oynasın tek parola 3 puan.

Önceki ve Sonraki Yazılar
Ufuk Kendirci Arşivi
SON YAZILAR