Başkan Altay: “Bizim görevimiz memleketimize sahip çıkmak”

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, ilçe ziyaretleri kapsamında Çeltik, Yunak, Tuzlukçu’da esnafla ve vatandaşlarla bir araya gelerek, Altay, “Muhalefet hiç yarını düşünmeden, seçimi alalım sonra ne olursa olsun anlayışıyla hareket ediyor. Bizim görevimiz memleketimize sahip çıkmak. Biz başka bir şey anlatıyoruz. Türkiye Yüzyılı’nın başlangıcı, Türkiye’nin ikinci yüzyılında güçlü ve büyük bir Türkiye yolunda hedeflerimizi anlatıyoruz” dedi.
Başkan Altay: “Bizim görevimiz memleketimize sahip çıkmak”

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, AK Parti Konya Milletvekili Adayı Ercan Uslu ve AK Parti Konya İl Yönetim Kurulu Üyesi Tevfik Tığlıoğlu ile birlikte Çeltik, Yunak ve Tuzlukçu ilçelerini ziyaret etti.

İlk olarak Çeltik’i ziyaret eden Başkan Altay, MHP Konya Milletvekili Adayı Mehmet Ali Demirkazık, Çeltik Belediye Başkanı Ali Meşe, AK Parti Çeltik İlçe Başkanı Hacı Zuhal, MHP Çeltik İlçe Başkanı Ahmet Baykara ve belediye meclis üyeleriyle birlikte vatandaşlarla selamlaşıp ilçe esnafına hayırlı işler diledi.

Sonrasında AK Parti İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi, AK Parti Çeltik İlçe Teşkilatı ve MHP Çeltik İlçe Teşkilatı’nı da ziyaret ederek partililerle istişarelerde bulunan Başkan Altay, Çeltik Belediye Başkanı Ali Meşe ile de bir araya geldi.

baskan-altay-celtik-1.jpg

“20 YILDA BÜTÜN ZORLUKLARI AŞMAYI BAŞARDIK”

Çeltik’ten sonra Yunak’a geçen Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, AK Parti Konya Milletvekili Adayı Ercan Uslu ve AK Parti Konya İl Yönetim Kurulu Üyesi Tevfik Tığlıoğlu burada da ilk olarak AK Parti Yunak İlçe Teşkilatı’nda ilçe başkanı Cihat Şekeroğlu ve partililerle görüştü.

Seçime çok az bir zaman kaldığını anımsatan Başkan Altay, “Ama muhalefetin halini siz benden iyi biliyorsunuz. 6 benzemez bir araya geldi. Yetmedi iki tane belediye başkanı aldılar. Her gün de bol keseden atıyorlar. Hiç yarını düşünmeden, seçimi alalım sonra ne olursa olsun anlayışıyla hareket ediyorlar. Bizim görevimiz de memleketimize sahip çıkmak. Biz başka bir şey anlatıyoruz. Türkiye Yüzyılı’nın başlangıcı, Türkiye’nin ikinci yüzyılında güçlü ve büyük bir Türkiye yolunda hedeflerimizi anlatıyoruz. 20 yılda bütün zorlukları aşmayı başardık. Yine mevcut sorunları çözeceksek güçlü bir liderle çözebiliriz. Bunun için Recep Tayyip Erdoğan’a ihtiyacımız var. Teşkilat mensuplarımız zaten bu bilinçte. Tüm parti mensuplarımıza da gayretinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi

baskan-altay-tuzlukcu-1.jpg

“14 MAYIS VARLIK YOKLUK SEÇİMİ NOKTASINA GELMİŞTİR”

AK Parti Konya Milletvekili Adayı Ercan Uslu da “14 Mayıs seçimleri varlık, yokluk seçimi noktasına gelmiştir. Ülkemizin bağımsızlığının devamı için birinci turda, güçlü bir şekilde Cumhurbaşkanımızı seçtirmemiz lazım. Bu hepimizin seferberlik şuuruyla üzerine gitmesi gereken bir konu. Bu noktada hepimiz daha aktif olmalıyız” ifadelerini kullandı.

Ardından Yunak esnafını ziyaret ederek hayır işler dileyen Başkan Altay, Uslu ve Tığlıoğlu'na Yunak Belediye Başkanı Ali Konak da eşlik etti.

baskan-altay-yunak-4.jpg

BAŞKAN ALTAY VE USLU TUZLUÇU’DA DA ESNAFLA VE VATANDAŞLARLA BULUŞTU

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, AK Parti Konya Milletvekili Adayı Ercan Uslu ve AK Parti Konya İl Yönetim Kurulu Üyesi Tevfik Tığlıoğlu, son olarak Tuzlukçu ilçesini ziyaret ederek; AK Parti Tuzlukçu İlçe Başkanı Mevlüt Turpçu ve teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi. Başkan Altay ve beraberindeki heyet Tuzlukçu esnafını da ziyaret ederek hayırlı işler temennisinde bulundu.

Etiketler :