Başkan Altay: “Konya her zaman öncü ve önder olmaya devam edecek”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Konya’da Karapınar Güneş Enerji Santrali, Bozkır Barajı ve Abdülhamid Han Caddesi ile birlikte 74 kalem eser, hizmet ve projenin resmi açılışını gerçekleştirdi. Kılıçarslan Meydanı’nda 140 binden fazla Konyalının coşkulu katılımıyla düzenlenen programda konuşan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Konya’nın her zamanki gibi tarihi bir gün yaşadığını ifade etti.
Başkan Altay: “Konya her zaman öncü ve önder olmaya devam edecek”

Başkan Altay, “Cumhurbaşkanı’mızın Konya’ya sevgisini biliyoruz. Her seferinde İstanbul’da yaşamasaydım Konya’da yaşardım diyor. Bu meydan da Konya’nın Cumhurbaşkanımıza sevgisini gösteriyor. Muhteşemsin Konya. Allah nazarlardan saklasın” dedi.

konya-miting.jpg

“KONYA HER ZAMAN ÖNCÜ VE ÖNDER OLMAYA DEVAM EDECEK”

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Konya’ya her gelişinde müjdelerle geldiğine dikkat çeken Başkan Altay, “Bugün de onlarca tesisin açılışını gerçekleştireceğiz. Sadece Konya Büyükşehir Belediye’mizin açılışlarının toplam bedeli 1 buçuk milyar lira. Biz eser siyaseti yapıyoruz, biz vatandaşımızın eksiklerini çözmek için gece gündüz demeden çalışıyoruz, gayret ediyoruz.

Siz bizim arkamızda olduğunuz sürece bizim yapamayacağımız şey yok. Konya her zaman öncü ve önder olmaya devam edecek. Biz ne yaparsak yapalım 25 saat çalışsak, 8 gün çalışsak, yılı 700 güne çıkartarak çalışsak sizin desteğinizin karşılığını ödeyemeyiz. Allah sizlerden razı olsun” diye konuştu.

ozkan-cumhurbaskanimizin-verdigi-hedef-dogrultusunda-bu-hizmetler-sunuluyor.jpg

“CUMHURBAŞKANIMIZIN VERDİĞİ HEDEF DOĞRULTUSUNDA BU HİZMETLER SUNULUYOR”

Konya Valisi Vahdettin Özkan, “Konyalı insanımızın yaşam kalitesinin artırılması için ne yapılması gerekiyorsa devletimiz, hükümetimiz tarafından sizlerin hizmetine çok güzel şekilde sunuluyor. Cumhurbaşkanımızın vermiş olduğu hedef doğrultusunda bütün kamu kurum ve kuruluşları, bakanlıklarımız, belediyelerimiz bu istikamette bu hedefin altını doldurmak üzere bu hizmetleri sizlere sunmaktadır” diye konuştu.

acilis-2.jpg

Etiketler :