Ufuk Kendirci

Ufuk Kendirci

Başkan’ın konuşmasının satır araları

Başkan’ın konuşmasının satır araları

Önceki gün Başkan Ömer Korkmaz’ın Nalcacılılar TV’deki programını takip ettim. Öncelikle yapım ekibine teşekkür etmek gerekiyor. Çünkü programın moderatörlüğü iyi idare edildi. Açıklamalara geldiğimizde açıkçası ben sadece Alanyaspor maçı sonrasında basına yaptığı teknik heyete ve futbolculara destek verelim konuşmasını bekledim. İlk 1 saat böyle geçti. Ancak geride kalan 30 dakikada Başkan artık tamamen filtresiz düşüncelerini söyledi.

Konuşmada iki nokta çok önemliydi. 1 genel kurul ve şirketleşme, 2 Fenerbahçe maçı söylemleri. Sonuncusundan başlamak gerekirse Fenerbahçe maçında intikam almak istiyoruz ifadesini doğru bulmadım. Fenerbahçe, cuma günkü Adana Demirspor- Galatasaray maçı sonrasında olası sarı kırmızılıların galibiyetiyle derbide gardını tamamen kaybedip Konya’ya gelecekti. Şimdi intikam vs söylemler sarı lacivertlileri tekrar mücadele isteği verecek. En son bu söylem Galatasaray maçı öncesi Abdülkerim’den dolayı alacağımız var açıklamasını hatırlattı. Abdülkerim’in oyunu ve tavrı ortadaydı.

Şirketleşme konusu ise sadece 90 dakika üzerinde konuşulacak bir konu. Duyum değil ama programdan gözlemlediğim kadarıyla Başkan eğer sezon sonu maddi-manevi desteği yanında hissetmezse çekilmeyi düşünebilir. Çünkü kırılmış ve bazı beklentileri karşılanmadığı da ortada. Asıl soru camia başkan bulmakta zorlanırken bu işe tamamen kendini adamış Ömer Korkmaz’ın yanında olunacak mı? Başkan son sözlerinde sezon bitsin konuşacağız demişti, bence asıl söyleyeceklerini daha söylemedi.

Önceki ve Sonraki Yazılar
Ufuk Kendirci Arşivi
SON YAZILAR