Belediye Başkanları Vali Özkan'ı ziyaret etti

Akşehir, Sarayönü, Çeltik ve Doğanhisar Belediye Başkanları, Vali Vahdettin Özkan'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette, ilçelere sunulacak hizmetler değerlendirildi.
Belediye Başkanları Vali Özkan'ı ziyaret etti

Vali Özkan ilk olarak Çeltik Belediye Başkanı Ali Meşe’yi kabul etti. Başkan Meşe, Çeltik Kaymakamı Yusuf Beran Vuran ve AK Parti Çeltik İlçe Başkanı Hacı Zuhal ile birlikte Vali Özkan’ı ziyaret etti. Misafirleri ile bir süre görüşen Vali Özkan, ilçeye yapılan mahalli müşterek ihtiyaçlar ve hizmetler ile koordinasyonu gerektiren konular hakkında bilgi alarak birlikte yapılması gereken çalışmaları değerlendirdi. Daha sonra Akşehir Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya ve Akşehir AK Parti İlçe Başkanı Abdurrahman Çardakoğlu, Vali Vahdettin Özkan’a ziyarette bulundular. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Özkan, ilçeye yapılan mahalli müşterek ihtiyaçlar ve hizmetler ile koordinasyonu gerektiren konular hakkında bilgi alarak birlikte yapılması gereken çalışmaları değerlendirdi.

BAŞKAN PEKMEZ’DEN VALİ ÖZKAN’A ZİYARET

Doğanhisar Belediye Başkanı Süleyman Pekmez de, Vali Vahdettin Özkan’a ziyarette bulundu. Başkan Pekmez ile bir süre görüşen Vali Özkan, kamu hizmetlerinin vatandaşlara daha kaliteli, en hızlı şekilde sunulması ve sorunların ivedilikle çözüme kavuşturulması için yapılacak ortak çalışmaları değerlendirdi. Son olarak Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak ve AK Parti Sarayönü İlçe Başkanı Av. Gamze Karacan, Vali Vahdettin Özkan’ı ziyaret etti. Ziyaretçilerle ile bir süre görüşen Vali Özkan, Başkan Solak’tan ilçeye yapılan ve yapılması planlanan yatırımlar hakkında bilgi aldı.

VALİ ÖZKAN MUHTAR KARAHAN İLE GÖRÜŞTÜ

Yediler Mahalle Muhtarı Hasan Hüseyin Karahan’da Vali Vahdettin Özkan’ı ziyaret etti. Vali Özkan Yediler Mahalle Muhtarı ile yaptığı görüşmede, mahalle ve köylerin gelişimi ve değişimi konusunda işbirliği ve çözüm sürecine ortaklık yaparak en kaliteli hizmetin en hızlı şekilde vatandaşlara ulaştırılması konusunda yapılacak çalışmalarla ilgili değerlendirmelerde bulundu.