Bu mobilyalar 15 yıl eskimiyor!

Yeni evlenenler, evini yenilemek isteyenlerin ilk uğradığı yer mobilyacılar oluyor. Rengiyle, tasarımıyla dikkat çeken mobilya isteyen Konyalılar işini en iyi yapanı ve hesaplı olanı arıyor. Her zaman değişik modelleriyle ve motifleriyle dikkat çeken mobilyalar Konya’da hiç bitmeyecek.
Bu mobilyalar 15 yıl eskimiyor!

Mobilyacı İdris Uçar, “32 yıldır mobilyacılık yapıyoruz. Mobilya tasarlıyor ve özel istek üzerine mobilya yapıyoruz. Biz mobilyaların imalatını kendimiz yapıyoruz. Uğraş ve emek bizim için her zaman ilham kaynağı olmuştur. Ben bu mesleğe kendim ilgi duydum ve kendimi geliştirdim. Bizim mesleğimiz her zaman devam edecek olan bir meslektir. Mobilya bir evde olmazsa olmazdır. Yeni evlenecek olan çiftlerin veya evini yenilemek isteyen müşterilerin en doğru adresi ‘Uçaroğlu Mobilya’ olmalı" dedi.

bu-mobilyalar-15-yil-eskimiyor.jpg

Bu mobilyalar 15 yıl eskimiyor!

"Tasarladığımız mobilyaları müşterilerimiz her zaman beğeniyor, mesleğimize çok önem verir ve en iyi şekilde yapmaya çalışırız. Her zaman müşteri memnuniyetini ön planda tutarız" diyen Uçar, “Ben tesadüfen 15 yıl önce dolap yaptığım eve gittiğimde dolabın hala yeni gibi olduğunu gördüm ve bu beni gerçekten şaşırttı" ifadelerini kullandı.

bu-mobilyalar-15-yil-eskimiyor-001.jpg

Uçar, “Dolapların ömrünün uzun olması kişinin kullanımına ve dolabın kalitesine bağlı. Dolapların daha uzun süre eskimemesi için hem kişi temiz kullanmalı hem de usta iyi yapmalı. Dolapları, senenin modasını takip ederek yapıyoruz. Çeşitlik bizde çok her çeşit mobilya yapıyoruz. Bizim için meslekteki tek zorluk ince detaylar ve müşterinin kararsızlığı. Yaptığımız işi beğenmediklerinde tekrardan yaptırabiliyorlar, bu bizim için yorucu oluyor. Bu yüzden tam karar verip gelmelerini istiyoruz" dedi.

bu-mobilyalar-15-yil-eskimiyor-002.jpg

Müşterilerin çevresine önermesiyle işlerinin büyüdüğünü ve geliştiğini söyleyen Uçar, “Bu meslekte önemli olan tanınmak ve çevre edinmek. Ne kadar tanınırsan o kadar tercih edilirsin" ifadelerini kullandı.

bu-mobilyalar-15-yil-eskimiyor-003.jpg

Uçar, “İlgisi olan gençlere kesinlikle mesleğimi öneririm, özellikle kazanç konusunda. Tasarım yaptıkça iyi işler çıkardıkça daha da motive olurlar ve mesleğe kendilerini adamaya başlarlar" dedi.

bu-mobilyalar-15-yil-eskimiyor-004.jpg