Ufuk Kendirci

Ufuk Kendirci

Buna bir çözüm bulunmalı

Buna bir çözüm bulunmalı

Konyaspor ligin ilk maçında İstanbulspor’u sahasında konuk etti. Oyun ile ilgili görüş yazmak maç için yetersiz kalacağı için direkt en son söyleyeceğimi başta belirtmek istiyorum. Bu destek ile sezon bitmez, bu duruma bir çözüm bulunmalı. Bu sadece taraftar ile olacak bir şey değil. Yayıncı kuruluş henüz verileri açıklamadığı için rakam veremiyorum ama çok az seyircinin geldiğini görebiliyoruz.

Taraftarlara sorduğumuzda maça gelmeme sebebi olarak; Kombinelerin pahalı bulunması, yeterli transferin yapılmaması, ekonomik şartlar ve kadronun heyecan vermemesi nedenleri ortaya çıktı. Stadyum uzak deniliyor ama ona artık yapacak bir şey yok. Maçtan 1 gün önce Başkan Fatih Özgökçen’in toplantısına katıldık. Orada Başkan’a söylediğim için burada yazabilirim. Kombine fiyatlarında revize yapılmalı ve STK’lar forma kampanyası başlatmalı. Lig bitmiş havası var sanki.

Cumartesi günkü görüntüyü şöyle anlatabilirim. Ligin son haftalarında hedefi olmayan ve sadece maçlara bitse de gitsek diye çıkan takımın taraftar desteği ne kadarsa İstanbulspor maçında da görüntü aynıydı. Yönetim ve taraftar ortak müşterekte birleşmeli . Aksi camiaya zarar veriyor. Transferler hareketlilik getirebilir ama cumartesi günkü görüntüyü görmemek için kulak vermek gerekiyor.

Önceki ve Sonraki Yazılar
Ufuk Kendirci Arşivi
SON YAZILAR