Hamdi Bağcı

Hamdi Bağcı

CHP’li dostum sen de bu görkemli geleceğin bir parçası ol…

CHP’li dostum sen de bu görkemli geleceğin bir parçası ol…

Gördünüz mü Kemal Kılıçdaroğlu nasıl fikir değiştirdi böyle 180 derece?

Vatan savunmasına geçti.

Sınır muhafızına dönüştü.

Sanki Allah Allah nidalarıyla PKK ve yandaşlarına, FETÖ’ye saldırıya geçecek sanırsın.

Sanki PKK yandaşları ile o anlaşmadı.

Sanki FETÖ’cülere tekrar görevlerini iade edeceğini, FETÖ’cülerin tekrar devletimize çökmelerine olanak sağlayacaklarını o ve adamları söylemedi…

Türkiye’nin oluşturmaya çalıştığı Türk Kuşağını hiçe sayarak, Azerbaycan’ı ve diğer Türk Devletlerini devre dışı bırakarak, İran üzerinden ticaret yolu geliştireceğini söyleyen Kılıçdaroğlu gitmiş, yerine milliyetçi Kılıçdaroğlu gelmiş.

PKK yandaşı HDP ile anlaşan, PKK terör örgütünün uzantılarının terör örgütü olmadığını savunan, burnumuzun dibinde kurulacak terör devletine, topraklarımızı bölecek özerklik hainliklerine hoş görü gösteren, FETÖ ile anlaşan Kılıçdaroğlu gitmiş bambaşka bir Kılıçdaroğlu gelmiş…

Gitseniz konuşsanız Osman Kavala’yı, Selahattin Demirtaş’ı zinhar zindanlarda çürütmeye bile karar vermiş olabilir. Adam çark ederken de sınır tanımıyor, bu Kılıçdaroğlu, dünyası böyle…

Çıkıp Kaan, Kızılelma, Atak, Aksungur, Gökbey ne varsa hepsini ben yaptım, Toog’un fikir babası benim, derse şaşırmam, ben şahsen Kılıçdaroğlu’nda o potansiyeli oldum olası görürüm.

Yahu sevgili CHP’li dostlar, bu sizce normal mi?

Şimdi referandum diyor. Halk zaten referandumu yapmadı mı? Recep Tayyip Erdoğan dememiş olsa bu millet Cumhur İttifakına 320’in üzerinde milletvekili verir miydi?

Sinan Oğan, devletin milletin yanında olduğu için Sinan Oğan’a saldırıyorlar. Troller, CHP yandaşı, Amerikan fondaşı medya… hepsi saldırıyor.

Gerçekten çok yazık.

Bu troller, bu saldırganlık…

Bu devlet hepimizin değil mi? Sizin de bizim gibi bu ülkenin geleceğine sarılmanız gerekmez mi?

Fenerbahçe Galatasaray maç yapmıyor ki? Bu konu ülkemiz, geleceğimiz.

Bakın gençleri zehirliyor sosyal medya maymunları, yıllarca bu ülkenin gençleri Atatürk’ümüze düşman oldu. Şimdi gençler Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a düşman ediliyor.

Yahu bu reva mı? Bu ülkenin gençlerinin bu ülkenin geleceği için mücadele eden devlet büyüklerimize karşı bu kadar kinle nefretle doldurulmaları reva mı?

Biraz akıllı olalım, biraz sağduyulu olalım. Biz Kılıçdaroğlu’nu bugün mü tanıyacağız?

CHP’yi Kılıçdaroğlu gibi birinden kurtarıp, gerçek anlamda Atatürk’ün çizgisine çekmek CHP’lilerin görevi değil mi?

Şimdi seçim bitecek, yine ayarlanmış bir kurultay yapacak, yine genel başkan olacak, yine ülkeyi savurmanın mücadelesini verecek ve CHP’liler bunun karşısında hiçbir şey yapamayacaklar.

Bu normal olabilir mi?

Bakın, istifa onur müessesesidir. Neden Kemal Kılıçdaroğlu istifa edemiyor?

İşte TBMM… Görüyorsunuz Millet İttifakı 300 milletvekilinin altında kaldı, Cumhur İttifakı ise 300 milletvekilinin üzerinde oy aldı…

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hiçbir utanma emaresi gösteriyor mu?

Yüzü kızarıyor mu?

Kim CHP’ye hizmet ederse o dışlanıyor, Sadullah Ergin gibi, İdris Naim Şahin gibi isimleri CHP’den milletvekili yaptı.

Bugün Suriyelileri göndermekten bahsediyoruz değil mi?

O dönemde kendisine yapılan hiçbir uyarıyı dinlemeyip, ensar muhacir mavalını ortaya atan insan Ahmet Davutoğlu değil miydi?

Ne oldu?

Sonunda Ahmet Davutoğlu Kılıçdaroğlu’nun can ciğer kankisi oldu.

Olacak iş mi bu?

Kılıçdaroğlu bu, peki böyle biri CHP’nin genel başkanlığında kalabilmeli mi?

Önce Kılıçdaroğlu’nu yenmeniz gerekiyor sizin, bu delege yapısıyla biliyorsunuz ki yenemezsiniz…

Tamam onu yenemiyorsunuz, öyleyse bırakın ülkenin geleceğine saygı duyun, Türkiye’nin lideri Recep Tayyip Erdoğan’a saygı duyun.

Sevgili CHP’li dostlar, sizin sorununuz Recep Tayyip Erdoğan değil, sizin sorununuz Kemal Kılıçdaroğlu. Ne olur bunu anlayın ve bu aşamadan sonra, Kılıçdaroğlu ile Cumhuriyet ile Sözcü ile Odatv ile Diken ile Duvar ile Birgün ile Amerika’nın kanalı Fox ile bu işler olmaz, olmuyor, daha da mı görmeyeceksiniz?

Neticede dostlar bugün ortak noktamız devletimizin geleceği olmalıdır, seçimlerde hepimizin duruşu vatanımızdan yana olmalıdır.

SİHA’lar, uçaklar, Togg hepimizin, yollar hepimizin, hastaneler hepimizin, Türk Devletleri Teşkilatı sadece bizim değil, bütün gönül coğrafyamızın geleceği…

Bunları görün yahu ne olur?

Gazi Paşamız da Recep Tayyip Erdoğan’ımız da bizim…

Bugün Gazi Paşa’mızın rüyası gerçekleşiyor, bu enerjinin bir parçası olmak her vatandaşımızın hakkıdır, evet CHP’li dostum, senin de hakkın.

Gelecek hepimizin, neden yenilmişliğin bir parçası olmakta ısrar ediyorsunuz?

CHP’li dostum sen de bu görkemli geleceğin bir parçası ol…

Önceki ve Sonraki Yazılar
Hamdi Bağcı Arşivi
SON YAZILAR