Cumhurbaşkanı Erdoğan Konya’ya müjdeler getirecek!

AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Konya’ya ziyareti öncesi basın toplantısı düzenledi. Başkan Hasan Angı, 7’den 70’e tüm Konyalı vatandaşları Cumartesi günü düzenlenecek AK Parti mitingine davet etti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan Konya’ya müjdeler getirecek!

AK Parti Konya İl Başkanlığı toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda konuşan AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Konyalı vatandaşlara çeşitli müjdelerinin olabileceğine işaret ederek, “Cumhurbaşkanımızı Cumartesi günü öğleden sonra Mevlana Meydanında karşılayacağız. Birçok tamamlanmış kamu hizmetinin açılışı yapılacak. Önemli ulaşım projelerimiz var, sulama projelerimiz var, enerji başlığı altında açılışını yapacağımız projelerimiz var. Tüm Konyalı vatandaşları Cumartesi Günü Mevlana Meydanı’na çağırıyoruz” ifadelerini kullandı.

cumhurbaskani-erdogan-1.jpg

‘ÇEŞİTLİ HİZMETLERİN AÇILIŞI YAPILACAK’

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çeşitli tesislerin açılışlarını yapacağının bilgisini veren Angı, Yerel yönetimlerin hazır ettiği tesislerin açılışları olacak. Sağlık alanından ulaşıma kadar yapılan hizmetlerin resmi açılışları yapılacaktır. Kamu hizmeti yanında özel sektörlerin de açılışları yer alacaktır. Konyalılar olarak neden önemsiyoruz? Sayın Cumhurbaşkanımızın şehrimize her gelişi şehrimizde her zaman bir heyecan oluşturdu. Birtakım gündemde olan işleri masaya yatıracağız. Verilen talimatların sahada görülmesi, bitirilen tesislerin hizmete sunulması şehrimiz adına önemlidir. Geçmişe baktığımız zaman bir proje belki de 5-6 hükümeti eskitir ama bir türlü bitirilemezdi, çok büyük devasa projelerde değildi. Konya bizden önceki siyaset döneminde bir tane devlet üniversitesi, teknik üniversitesi vardı. Bu eğitim açısından önemlidir. Böyle bir üniversite ihtiyaçtı ama bir türlü hayata geçirilemedi. Bugün bakıyoruz 3 tane devlet üniversitemiz, 2 tane vakıf üniversitemiz olmak üzere toplam 5 tane üniversitesi olan bir şehiriz” diye aktardı.

cumhurbaskani-erdogan-2.jpg

‘KONYA AK PARTİYE DESTEĞİNİ ESİRGEMEDİ’

Konya’nın en baştan beri AK Partiye olan desteğini sürdürdüğünü ifade eden Angı, “Geçmiş dönemde hastaneler de başlı başına bir problemdi. Ancak şimdi yeni hastanelerimiz ve şehir hastanemiz hizmete açıldı. Cumhurbaşkanımız daha önceki gelmesinde şehir hastanemizin de açılışını yapmıştı. Şehrin maalesef bölünmüş yol miktarı çok fazlaydı. Özellikle güneyden gelip batıya giden yoğun ağır yükler şehrin trafiğini zor duruma sokuyordu. Bugün karayollarındaki otobüslerin neredeyse yarı fiyatıyla yolcu taşıyan hızlı tren de konforlu bir ulaşım aracı olarak şehrimize kazandırılmıştır. Sayın Genel Başkanımızın gerek Başbakanlığı gerekse Cumhurbaşkanlığı dönemi Konya’da yılların hayali olan 80-100 yıllık projeler de hayata geçti. Yeni ihtiyaçların da hızla planlanıp hayata geçmesine zemin oluşturdu. Bu şehrin bir çocuğu olarak Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a bu şehre kazandırdığı hizmetlerden dolayı şükranlarımı ifade etmek isterim. Değer veren bir insan ve bunun karşılığında da ilk baştan itibaren Konya AK Partiye olan o büyük desteğini ortaya koydu. Her seçimde de bunu artırarak günümüze kadar geldi. Önümüzde 2023 seçimleri var. Kıymetli hemşerilerimiz Allah’ın izniyle yine o kıymetli durumu ortaya koyar. Daha güçlü bir yürüyüşü devam ettirmek isteyen Cumhurbaşkanımıza bu desteğini artıracaktır” şeklinde konuştu.

cumhurbaskani-erdogan-3.jpg

‘TÜM VATANDAŞLARIMIZI BEKLİYORUZ’

Hasan Angı tüm vatandaşları Mevlana Meydanı’na beklediklerini duyurarak, “Cumartesi günü saat 14 civarında meydanda bu buluşma gerçekleşecek inşallah. Canlı bağlantılarla hizmete girecek tesislerin bağlantıları gerçekleştirilecek. Bakanlarımız da yer alacaklar. Proje sayısı ve tesis sayısı fazla olduğu için bazı hizmetler o şekilde yerinden açılmış olacak. Teşkilat buluşması şeklinde gençlikle bir araya gelip ‘ilk oyum Erdoğan’a’ temasıyla bir buluşma gerçekleştireceğiz. Çeşitli görüşmeler de dahil edildikten ve program tamamlandıktan sonra Konya’dan ayrılacak. Buradan hemşerilerimize o meydandaki coşkuyu yaşamak, Konya’nın o sevgi selini tekrar göstermek adına hepsini davet ediyoruz. Tüm ilçelerimizi de bekliyoruz. Çünkü ilçe projelerimiz de var. Bir bütün olarak Konya Mevlana meydanında Cumhurbaşkanımızla hemhal olacak. Özledikleri kişilerle buluşup vuslata erme dönemi. Gençlerimizi, kardeşlerimiz, 7’den 70’e bütün vatandaşlarımızı Mevlana Meydanı’na bekliyoruz. Bu coşku bizim için önemli. Cumhurbaşkanımız bu coşku karşısında vereceği müjdeler de olabilir. Marifet iltifata tabiymiş. Birlikte o günü yaşayalım istiyoruz” cümlelerini kullandı.

•SÜMEYRA KENESARI / YENİ HABER GAZETESİ

cumhurbaskani-erdogan-4.jpg

Etiketler :