Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Konya'nın ilçelerine müjdeler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mevlana Meydanı'nda düzenlenecek ASELSAN Konya Silah Sistemleri Fabrikası, Büyükşehir Yatırımları ve Afşar Barajı ile Yapımı Tamamlanan Diğer Tesislerin Toplu Açılış Töreni'nde konuştu. Erdoğan Konya'nın üç ilçesine müjde verdi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Konya'nın ilçelerine müjdeler

Mevlana Meydanı'nda halka hitap eden Erdoğan, "Buradan Cihanbeyli, Kulu ve Altınekin ilçelerimize de bir müjde vermek istiyorum. Mavi Tünel'den bu üç ilçemize 25 milyon metreküp ilave su tahsisi yaptık. Yaklaşık 3,5 milyar liralık yatırımla bu üç ilçemizin içme suyu sorununu tamamen çözüyoruz. İnşallah önümüzdeki ay ihalesini yapıp hemen inşaatına başlıyoruz. Şimdiden Cihanbeyli, Kulu ve Altınekin'e hayırlı olsun." dedi.

DOĞAL GAZ KULLANAN İLÇE SAYISI 20'YE YÜKSELDİ

Aynı şekilde çeşitli ilçelerimizde yapımı tamamlanan çok sayıda altyapı projesinin tarımsal iskan evinin, sanayi dükkanlarının açılışmarını da buradan gerçekleştiriyoruz. Yunak, Hadim, Çumra ve Karatay ilçelerimize kurulan yeni trafo merkezleri ile Altınekin, Yunak, Tuzlukçu, Hadim ve Emirgazi'ye getirilen doğal gaz hatlarını da resmen hizmete açıyoruz. Böylece Konya'da doğal gaza kavuşan ilçe sayımız 20'ye yükseliyor.

7 İLÇE DAHA

Önümüzdeki yıl 7 ilçemizi sonraki yıl da kalan tüm ilçelerimizi inşallah doğal gaza kavuşturuyoruz. Gençlik ve Spor Bakanlığımızın son bir kaç yılda tamamladığı toplam 7 bin kişilik öğrenci yurtları ile kamp eğitim ve antreman salonunun resmi açılışını da buradan yapıyoruz.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Konya'da

Cumhurbaşkanı Erdoğan Konya'da

Cumhurbaşkanı Erdoğan Konya yatırımlarını paylaştı

Cumhurbaşkanı Erdoğan Konya yatırımlarını paylaştı

İlgili Haberler