Çumra’da Genç Kızılay seferber oldu

Yaşanan büyük depremden binlerce insan etkilendi. Türkiye birlik ve beraberlik içerisinde her şehirden depremzedelere yardım için harekete geçti.
Çumra’da Genç Kızılay seferber oldu

Şehirlerin yanında ilçe, mahalle ve köylerden de büyük yardım toplanıyor. Çumra Genç Kızılay da yardımlar için seferber olmaya devam ediyor. Vatandaşların desteğiyle Kızılay binasından deprem bölgesine 4 tır yardım gönderildi. En çok ise, battaniye, çorap, ısıtıcı ve gıda yardımlarında ihtiyaç olduğu bilgisi verildi.

cumra-genc-kizilay-3.jpg

‘TÜM GÜCÜMÜZLE ORADAYIZ’

Yardımların devam edeceği vurgusunu yapan Çumra Belediye Başkanı Recep Candan, “Deprem bölgesinde zarar gören kardeşlerimiz için toplanan yardımları gönderiyoruz. Bütün vakıf ve derneklerimizin topladığı yardımlar etap etap gönderiliyor. Hepimiz televizyonlarda izliyoruz. Oradaki deprem bölgesi çok geniş bir bölgeye hitap ediyor. Yaklaşık 15 milyon insanımız bu depremden zarar gördüğü için asıl bundan sonrası bizim için önemli. Kısa sürede telafi edilecek bir zarar söz konusu değil. Çok büyük bir zarar var. Bu nedenle de hemşerilerimden istirhamım bundan sonraki günler boyunca da bu yardımlarımızın devam etmesi. Hem Kızılay’ımızda hem de Türkmenoğlu Düğün Salonumuzda sizlerden gelen yardımları toplamaya devam edeceğiz. İnşallah biz de gideceğiz. Yerinde incelemelerimizi yapacağız. Çumra olarak tüm dernek ve sivil toplum kuruluşlarımızla beraber tüm gücümüzle oradayız.” dedi.

• BÜŞRA ERKUŞ / YENİ HABER GAZETESİ

Kaynak:AA

 Muhabir
Etiketler :