Seyfullah Koyuncu

Seyfullah Koyuncu

Daha önce yendik, yine gelsinler yine yeneriz!

Daha önce yendik, yine gelsinler yine yeneriz!

Bu millete ne zaman zarar vermek isteseler, karşımıza yine bizim içimizden hainler çıkardılar.

Kendileri cesaret edemedi, içimizdeki ferasetsizleri kullandılar.

Biz güçlendik, onlar saldırdı.

Ne zaman kafamızı kaldırsak, kafamıza vurdular.

60’da, 80’de, 28 Şubat’ta denediler, bıkmadılar.

Ama bu millet onlardan daha inatçıydı. En önemlisi de bu millet onlardan çok daha inançlıydı.

Ezdirmedi namusunu, ezdirmedi vatanını, ezdirmedi bayrağını.

İşte öyle bir geceydi 15 Temmuz 2016…

15 Temmuz’da bir intihar bombacısı gibi sokaklarımızı kana buladılar. Yine başaramadılar!

Şanlı milletimiz; tanklara, uçaklara karşı, silahlı teröristlere karşı sadece çıplak elleriyle mücadele etti ve esarete boyun eğmedi.

Şanlı milletimiz Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın arkasında dimdik durdu. Kimileri tanların önüne yattı, kimileri uçağa levye attı, kimileri de mermilerin önüne kendini attı. Ne korktu ne vazgeçti ne de yenildi…

Dünyada başka hiçbir millet böyle bir durumda bu şekilde refleks gösteremezdi, bu kadar fedakârlık yapamaz, cesaretini bu kadar diri tutamazdı. Hani hep diyoruz ya, bu destan gerçekten de ölümü öldürenlerin destanıydı…

Teröristler ve teröristleri kullanan ağababaları bu milleti esaret altına almaktan vazgeçmedi amma bu şanlı millet de ülkesi için can vermekten, teröristlere ders vermekten asla vazgeçmedi…

Denemeye devam ettiler. Ülkemizde gözü olanlar hala şeytanlık yapmaya devam etti. Bu mücadele hiç bitmedi, bitecek gibi de görünmüyor…

15 Temmuz’dan önce de sonra da Türkiye’nin mücadelesi hiç bitmedi.

Olsun, daha önce yendik, yine gelsinler yine yeneriz!

Onlara ne bu dünyada ne de öte dünyada asla rahat yüzü yok. Hesabını da bedelini de ödeyecekler, ödemeliler. Bu şanlı milletin bağımsızlığını, namusunu, bayrağını ve inancını yıkmayı asla başaramayacaklar!

Bu süreçlerin tümü bize bir şeyi bir kez daha gösterdi ki; Türk milleti hakikaten asker millet! Türk milleti hakikaten güçlü bir millet! Türk milleti hakikaten cefakâr ve vefakar bir millet!

Ne olursa olsun ne sıkıntı çekerse çeksin bağımsızlığından vazgeçmiyor. O yüzden bu millet kutlu bir millet…

Birileri hala bu milletin ferasetini ve cesaretini anlamış değil. O gece çoluğuyla çocuğuyla genciyle yaşlısıyla meydanlara akın eden bu millet, yine aynı durumlar olursa yine aynısını hiç düşünmeden yapar. Her ne pahasına olursa olsun darbeye dur der ve düşmanların önünde durur.

15 Temmuz bir milletin dilişinin ve tarihe altın harflerle geçişinin adıdır. Bu tarihin önemi, neye tekabül ettiği, günler geçtikçe daha iyi anlaşılmaya başladı. O gün verilen mücadelenin önemi daha net anlaşıldı.

Biz 15 Temmuz’u unutmadık, unutmayacağız, bundan sonrada gelecek nesillere unutturmayacağız.

Milletçe başarısızlığa uğrattığımız darbe girişimi sırasında şehit olan 251 insanımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Kahramanca verdikleri mücadelede gazilik unvanıyla şereflenen büyüklerime ve küçüklerime Rabbimden sağlık diliyorum.

O gece meydanlarda, teröristlere aman vermemek için her yere akın akın koşan vatandaşlarımıza saygılarımı sunuyorum.

Bu kutlu mücadeleye katılan insanlarımızın hiçbiri unutulmayacaktır…

Önceki ve Sonraki Yazılar
Seyfullah Koyuncu Arşivi
SON YAZILAR