Demen'in 10 günlük kârı deprem bölgesine

Konya'da Şefikcan Caddesi üzerinde hizmet veren Demen Şanlıurfa Lezzetleri, 10 günlük cirosunun kârını deprem bölgesindeki vatandaşlara gönderecek.
Demen'in 10 günlük kârı deprem bölgesine

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve Türkiye'nin birçok ilinde büyük hasara yol açan depremler sonrası, ülke tek yürek oldu. AFAD, Kızılay ve birçok STK önderliğinde yardım faaliyetleri sürerken, işletmeler de depremden etkilenen vatandaşlara yardım gönderebilmek için kolları sıvadı.

Konya Büyükşehir Belediyesi önderliğinde şehirden giden ekipler arama kurtarma faaliyetlerine devam ederken, Konya esnafı da buradan gönderdikleri yardım malzemeleriyle yaralara merhem olmaya devam ediyor.

demen-deprem-yardim-2.jpg

Konya'da Şefikcan Caddesi üzerinde hizmet veren Demen Şanlıurfa Lezetleri, 10 günlük cirosunun kârını deprem bölgesine gönderme kararı aldı. Bölgede depremden etkilenen vatandaşlara destek olmak için çalışmalar yaptıklarını dile getiren Demen İşletme Sahibi Müslüm Aba, "İlk yardımınızı dün Kahramanmaraş'a göndermiştik. Bugün ikinci yardımımızı da Hatay / İskenderun'a gönderiyoruz. Lahmacun, döner, içecek vs. birçok malzemelerimizi kolileyerek bu bölgedeki vatandaşlarımıza ilettik. Ayrıca Demen ailesi olarak bir karar aldık. İş yerimizin on günlük kârını AFAD'a başlayacağız. Tüm işletmelere örnek olmasını temenni ediyoruz" ifadelerini kullandı.

HÜSEYİN KOYUNCUOĞLU / YENİ HABER GAZETESİ

Etiketler :