Ufuk Kendirci

Ufuk Kendirci

Disiplin sevkleri açıklandı

Disiplin sevkleri açıklandı

31 Mart seçimlerinin sona ermesiyle birlikte TFF sevkleri açıkladı. 30. Hafta maçlarının 15 gün sonrasında Trabzonspor-Fenerbahçe sevkleri paylaşıldı. Konyaspor’un Çarşamba günü rakibi olan Trabzonspor’dan hiçbir futbolcu sevk edilmedi. Yalnızca yardımcı antrenör Egemen Korkmaz ile taraftarlar olayları nedeniyle kulüp disiplin kurulunda.

Halbuki görüntü kayıtları TFF’de de olan videolarda birçok kavga olduğu belirtiliyordu. Bu videolar neden ortaya çıkmaz bilmiyorum. İllaki birisinin görüntü mü sızdırması gerekiyor tamamen paylaşıma açılması için diye aklıma gelmiyor değil.

Neyse Konyaspor maça taraftar desteğiyle birlikte başlarsa ve savunmasını iyi kurarsa puan almaması için bir neden yok. Rakip maça mental olarak hazır çıkmayabilir. Konyaspor ise hem dinlenmiş hem de son dakikalardaki kayıpların da bilincinde oynayacaktır.

Ateş hattının hemen 1 basamak üzerinde olan Anadolu Kartalı 8 maçın 5 tanesini iç sahada oynayacak. Deplasmandaki bu sezon kayıplar sonrasında iç sahada telafiler gerçekleşti. Konyaspor maçtan 3 puanla ayrılacaktır.

Önceki ve Sonraki Yazılar
Ufuk Kendirci Arşivi
SON YAZILAR