Emniyet’ten Cemiyet’e 10 Ocak ziyareti

Konya İl Emniyet Müdürlüğü Medya, Halkla İlişkiler ve Protokol Şube Müdürvekili Serdar Acar ile Şube Bürolar Amiri Merve Özer Aslan, Konya Gazeteciler Cemiyeti’ni (KGC) ziyaret etti.
Emniyet’ten Cemiyet’e 10 Ocak ziyareti

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle gerçekleştirilen ziyarette KGC Başkanvekili Lokman Koyuncuoğlu ve yönetim kurulu üyeleriyle gazetecilik ve Konya üzerine sohbet edildi.

emniyetten-cemiyete-10-ocak-ziyareti-2.jpg

Konya İl Emniyet Müdürlüğü Medya, Halkla İlişikler ve Protokol Şube Müdürvekili Serdar Acar, Konya basınının birlik ve beraberlik anlayışı yaptığı ilkeli ve dürüst habercilik bakış açısının şehre büyük kazanımlar getirdiğini ifade etti. Acar, Konya basınının birlikte hareket edebilme kabiliyetinin şehrin menfaatleri açısından önemli olduğuna işaret etti.

Konya’daki huzur ortamının korunmasında emniyet güçleri ile medyanın koordinasyonunun büyük önem taşıdığına dikkat çeken KGC Başkanvekili Lokman Koyuncuoğlu da, “Özellikle son dönemde emniyet ve medya arasındaki sıcak ve samimi ilişki, bilgi kirliliğinin önüne geçilmesi noktasında büyük bir etki oluşturdu. İl Emniyet Müdürümüz Engin Dinç Bey’in doğru bilginin paylaşılması ve Konya kamuoyunun doğru bilgiye ulaşabilmesi noktasındaki hassasiyeti, belirli zaman aralıklarında Konya’ya ilişkin yanlış fikir ve beyanlar neticesinde oluşacak olumsuz algının hızlı bir şekilde kırılmasında büyük pay sahibi. Emniyet Müdürümüzü bu yaklaşımından, sizleri de bize en kısa zamanda ihtiyaç duyulan bilgileri en net şekliyle ulaştıran tavrınızdan dolayı tebrik ediyorum.” ifadelerini kullandı.

emniyetten-cemiyete-10-ocak-ziyareti-3.jpg

Etiketler :