Farklı çeşitte tatlılara Ramazan’da da talep yoğun

Konya’da hizmet veren ve bünyesinde damak çatlatan lezzetler bulunduran Peşrevzade, tatlı severlerle buluşmaya Ramazan'da da devam ediyor.
Farklı çeşitte tatlılara Ramazan’da da talep yoğun

Konya’da hizmet veren ve bünyesinde damak çatlatan lezzetler bulunduran Peşrevzade, tatlı severlerle buluşmaya Ramazan'da da devam ediyor.Hizmete paket servis ile devam ettiklerini belirten İşletme Sahibi Emre Özdoğan, koronavirüs sürecindeki çalışmalarını Yeni Haber okurları ile paylaştı.

emre-ozdogan-1.jpg

Salgın dolayısıyla alınan kararlar doğrultusunda işletmede çalışmalarına bir süre ara verdiklerini dile getiren Emre Özdoğan; “Peşrevzade tatlılarını Konyalılar çok sevdi. Kısa zamanda müşterilerimiz tarafından sevilen ve mutlu anıların biriktirildiği bir mekân haline geldik. Buraya geldiklerinde de samimi sohbetler ediyorduk. Süreç dolayısı ile güzel ve neşeli günlere ara vermek zorunda kaldık. Alınan kararla işletmemizin restoran kısmını kapatmıştık. Ve bir süre ara vermiştik ama Ramazan’ın gelişi ile tekrar gel-al ve paket servisle hizmetimize başladık” dedi.

pesrevzade-konya-2.jpg

‘SÜREÇ BENİM ADIMA ÜZÜCÜYDÜ’

Restoranını salgın dolayısıyla kapatmak durumunda kaldığı için üzüldüğünü ifade eden Özdoğan; “Restoranımla ve çalışanlarımla aramda özel bir bağ var. Toplu alanların kapatılması ile birlikte gelen süreç benim adıma çok üzücü oldu. Sosyal medyada da büyük bir aileyiz. Bu süreçte bende evden takipçilerimize özel kadayıf tatlıları yaptım ve bunları sosyal medyada paylaştım. Bu aktivitelerle biraz olsun hasret giderdik” diye konuştu.

pesrevzade-konya-1.jpg

‘GEL-AL VE PAKET SERVİSLE HİZMETTEYİZ’

Ramazan’ın gelmesi ile paket servis yapmak üzere işletmeyi açtıklarını söyleyen Özdoğan; “İşletmemizi gelen yasaklar sonucu bir süreliğine kapatmıştık. Ama Ramazan’da tekrar Bismillah dedik. Restoran kısmı kapalı olsa da gel-al ve paket servislerle hizmete başladık. Misafirlerimiz bizi gerçekten çok özlemiş bunu hissettik” ifadelerini kullandı.

emre-ozdogan-2.jpg

‘NUTELLALI BOHÇA VE SOĞUK BAKLAVA TALEP GÖRÜYOR’

Tatlıların yoğun talep gördüğünü ve her tatlının sabit kitlesi olduğunu dile getiren Özdoğan; “Ramazanla birlikte baklava çeşitlerinin üretimine başladık. Bundan sonrada devam edeceğiz. Baklava grubunun satışından çok memnunuz. Ama şuanda en çok talep gören tatlılar Nutellalı bohça tatlımız ve sütlü soğuk baklavadır. Künefeyi bilinen tadının dışında çilekli, fıstıkpare, çikolatalı olarak sunuyoruz ve sabit seven bir kitlemiz var. Peşrevzade olarak çok sayıda ürünle müşterilerimize hizmet vermekteyiz. Aynı zamanda akışkan peynirli Peşrev böreğimizde seviliyor. Tatlılarımız özellikle mide problemi olan ve ağır tatlı yemekte güçlük çekenler için idealdir” şeklinde konuştu.

pesrevzade-konya-3.jpg

 ‘YEDİKLERİMDEN PİŞMAN DEĞİLİM DİYORLAR’

Paket servisine yoğun talep olduğunu ifade eden Özdoğan; “Ramazan ayının bereketini görüyoruz. Bu süreçte yeni insanlar kazanma noktasında verimli geçiyor. 16.00-24.00 saatleri arasında hizmet veriyoruz ve servislerimiz yoğun geçiyor. Bu ilgi de bizi mutlu ediyor. Müşterilerimiz tatlılarımıza duydukları memnuniyeti sosyal medyadan dile getiriyorlar. Hatta tatlılarımızı paylaşırken ‘#yediklerimdenpişmandeğilim’ şeklinde tag atıyorlar. Butag bizim için markalaşma noktasına doğru gidiyor. Günden güne büyüyen ‘pesrevzadekonya’ Instagram hesabımızdaki tüm takipçilerimizle de aile gibiyiz. Tüm takipçilerimize Peşrevzade lezzetleriyle kalmalarını diliyorum” dedi.

pesrevzade-konya-6.jpg

‘HİJYEN VE PAKETLEME BELGESİ ALDIK’

Hijyen konusunda titiz davrandıklarını ve bu konuda eğitimler aldıklarını dile getiren Özdoğan; Koronavirüs sürecinde eğitim aldık. İşletmemizde katmer, künefe, börek, tatlı, kafe/restoran hizmetleri, paketleme, eve servis ve tüm aşamalarda hijyenin sağlanması konusunda kapsamlı olarak tetkikler sonucu çok önemli olan belgelerden biri ISO 22000:2018 hijyen ve paketleme belgesini aldık.Tüm kurallara uymaktayız paket servisine giden elemanlarımız maske ve eldiven konusunda dikkatli davranmaktadırlar. Hijyenik bir şekilde paketlerimiz müşterilerimize ulaştırılıyor”şeklinde sözlerini sonlandırdı.

TÜRKAN YILMAZ / YENİ HABER GAZETESİ

pesrevzade-konya-4.jpg

pesrevzade-konya-5.jpg