Fatih Demirci: “Çumra’da çözülmedik sorun kalmayacak”

Konya’da seçim süreci devam ederken, adaylar da çalışmalarına hız verdi. Gazetemize özel açıklamalarda bulunan MHP Çumra Belediye Başkan Adayı Fatih Demirci, “Girmedik gönül, sıkmadık el, temas etmedik kurum, kuruluş bırakmamaya çalışacağız. Çumra için her şeyi yapacağız.” dedi.
Fatih Demirci: “Çumra’da çözülmedik sorun kalmayacak”

Konya’da 31 Mart 2024 yerel seçimler için çalışmalar sürüyor. MHP Çumra Belediye Başkan Adayı olarak seçilen Fatih Demirci, seçim sürecini, proje ve yürütülen çalışmaları gazetemize özel anlattı. Demirci, tarıma dayalı birçok çalışmaları olduğunu ifade ederek sorunları çözüme kavuşturacaklarını vurguladı.

fatih-demirci-1.jpg

TARIMA DAYALI BİRÇOK PROJEMİZ VAR’

Çumra’da tarıma dayalı birçok projelerinin olduğunu dile getiren Demirci, “Daha önceki mesleğim ziraat mühendisliğiydi. Çumra İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü görevini yürütüyordum. Bu görevimi yürütürken yapabilecek birçok projenin olduğunu fark ettim. Tarıma dayalı bir ilçeyiz. Geçim kaynağımız tarım. Üretimimiz çok fazla. Ama ürettiğimiz bu ürünlere katma değer katabilmek, sanayiye ulaştırabilmek veya sanayiyi Çumra’ya getirebilmek için çeşitli çalışmalara ihtiyaç var. Evveliyatından beri gönül verdiğimiz Milliyetçi Hareket Partisi’nden de belediye başkan aday adayı olma kararını verdikten sonra ilçe teşkilatımızdan başlamak üzere il ve genel merkezimizi ziyarette bulunarak kendimi ifade ettim. Tarıma dayalı birçok yatırımın yapılabileceğini ifade ettim. Sağ olsun büyüklerimiz de dinlediler. Fikirlerimi, projelerimi uygun gördüler. Sonrasında ise müracaatımı yaptım ve nasip oldu.” sözlerine yer verdi.

fatih-demirci-2.jpg

‘ÇUMRA’MIZI DAHA İYİ YERLERE GETİRECEĞİZ’

Her alanda Çumra’yı daha fazla geliştireceklerini vurgulayan Demirci, “Çumra’mız, MHP kökenli bir ilçe. Burada bir potansiyelimiz var. Gönül vermiş insan sayımız çok fazla. Cumhur İttifakı kapsamında 10 yıldır AK Parti yönetimindeydi. Bu dönem nasip olursa MHP yönetiminde olacak. Bu yönde vatandaşlarımızın da beklentisi vardı. Biz de bu beklentilere cevap vermeye çalışacağız. Hem seçim öncesi seçim çalışmalarımızla hem de seçim sonrası yapacağımız hizmetlerde sorumluluk aldık. Çumra’mızı daha iyi seviyelere götürebilmek için uğraşacağız.” diye aktardı.

ekran-goruntusu-2024-01-22-174825.png

‘ÇUMRA’YA VATANDAŞ GÖZÜYLE BAKACAĞIM’

Çumra’daki sorunları çözüme kavuşturmak için çalışacaklarını ifade eden Demirci, “Seçim süreci başladı. Yürütülecek kampanyalar, organizasyonlar var. Şu ana kadar hiçbir olumsuz durum yaşanmadı. Vatandaşlarımızdan güzel dönüşler, tebrikler alıyoruz. Girmedik gönül, sıkmadık el, temas etmedik kurum, kuruluş bırakmamaya çalışacağız. Çumra’da yaşayan biri olarak buraya vatandaş gözüyle bakıp, gördüğüm bazı eksiklikleri gidermeye çalışacağım. İlçe Tarım Müdürlüğünden dolayı bütün köylerimize ziyarette bulunuyordum. Muhtarlarla, kooperatiflerle, sivil toplum kuruluşlarıyla sürekli istişare halindeydik. Bu yüzden sorunlara yabancı değiliz. Sorunları yine ortak akılla, istişare ederek çözmeye çalışacağız.” şeklinde konuştu.

FATİH DEMİRCİ KİMDİR?

1985 yılında Konya'da doğan Fatih Demirci, ilk ve ortaokul eğitimini Konya'da tamamladı. Lise öğrenimini Veteriner Sağlık Meslek Lisesi'nde, üniversite öğrenimini ise Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi'nde başarıyla tamamladı. 2002-2006 yılları arasında özel sektörde çalıştıktan sonra, 2006 yılında Erzurum Veteriner Kontrol Araştırma Enstitüsü'nde memuriyet hayatına adım attı. 2010-2018 yılları arasında Akören ilçesinde Mühendis ve İlçe Müdürlüğü görevini üstlenen Demirci, 2018 yılından itibaren ise Çumra İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü görevlerini başarıyla yürüttü. Özel sektör ve memuriyet hayatında kişisel ve mesleki gelişimine önem veren Fatih Demirci, çeşitli alanlarda katıldığı kurs ve seminerlerle birçok sertifika ve başarı belgesi elde etti. Çumra Yenisu Mahallesine nüfusuna kayıtlı olup, Çumra ilçesinde ikamet eden Demirci, evli ve iki çocuk babasıdır.

 Muhabir
Etiketler :