Hamdi Bağcı

Hamdi Bağcı

Fethullah Gülen sıradan birisi midir?

Fethullah Gülen sıradan birisi midir?

Bugün haberler arasında da yer alıyor, Konya’daki Türkiye Diyanet Vakfı Yayınevinin Kitap Satış Ofisinde Fethullah Gülen’in kitapları satılıyor.

Peki, bu normal mi? Biz Fethullah Gülen ya da paralel örgütü hakkında ileri mi gidiyoruz?

Bu sorunun cevabını da çok net bir şekilde vereceğim.

Öncelikle şunu söyleyeyim, Fethullah Gülen’e masum demek, Türkiye Cumhuriyet’inin Başbakanına, hükümetine şantaj yapmayı,

Türkiye Cumhuriyetinin hükümetini sivil bir darbe girişimi ile yok etmeyi,

Dışişleri Bakanlığındaki çok gizli bir toplantıyı deşifre etmeyi,

Ülkemizin en mahrem konularından MİT’in operasyonlarını deşifre etmeyi ve hatta bu deşifre ile de yetinmeyip, gizli TIR’larına operasyon yapmayı normal görmek demektir.

Fethullah Gülen’i masum görmek milletvekillerinin odalarına kamera koyup hepsinin mahrem görüntülerini kaydedip, ülkenin kolunu bükme operasyonu yapılacağında, hepsi istediklerini yapsın, diye adice bir operasyonu yapmayı normal görmektir.

Fethullah Gülen’i masum görmek, milletin parasıyla, desteğiyle açılan okullarda, yurtlarda, dershanelerde MOSSAD’a, İsrail’e, ABD’ye uşak yetiştirmeyi normal görmek demektir.

Fethullah Gülen’i masum görmek demek, milletin paraları ile açılan, çocukları milli manevi değerlere bağlı yetişsin diye ailelerin gönderdiği okullarda, dershanelerde, yurtlarda Türkiye Cumhuriyetinin seçilmiş hükümetine, başbakanına küfür edecek nesiller yetişmesine normal demektir.

Fethullah Gülen masum değildir, bu milletin kalbinden düşmüştür, bu kapıdan kovulmuştur ve bunun dönüşü de yoktur. Fethullah Gülen ve Paralel Örgüt aynıdır.

Fethullah Gülen ile birlikte paralel örgütün mensupları da masum değildir, bu kapıdan kovulmuşlardır ve artık dönüşte yoktur.

Onun için Fethullah Gülen’in kitapları kesinlikle Türkiye Diyanet Vakfının Kitap Satış Ofisinde satılamaz, bundan bu millet razı değildir.

Millet kendisine operasyon yapan, Türkiye’yi beş paralık hale düşürmeye çalışan bu örgütü hiçbir zamanda affetmeyecektir.

Bugün CHP-MHP diğer üç parti ile birlikte, ABD, İsrail, AB ve Fethullah Gülen’in paralel örgütünün gazete ve televizyonları bu millet küçük kalsın, güçsüz kalsın,

İsrail rahat bir şekilde Filistinli öldürsün, BAAS’çı katiller rahat kan içsinler, kafasına göre bu topraklarda Sisi gibi firavunlar darbe yapabilsin diye Ekmeleddin İhsanoğlu’nu millete çatı aday olarak sunmuyorlar mı?

Ekmeleddin İhsanoğlu’na bakın, ne görüyorsunuz, klasik, jakoben bir CHP’li ya da MHP’li görmüyor musunuz?

Türkiye etkili olmasın diye mücadele eden bir İngiltere az gelişmişliliğin sürekliliğini muhafaza edecek insan fabrikalarından çıkmış bir sömürge zabiti görmüyor musunuz?

Ekmeleddin İhsanoğlu’na bakın etkisiz ve kişiliksiz Müslüman görmüyor musunuz?

İşte böyle bir insanı Fethullah Gülen’in paralel örgütü CHP ve MHP koalisyonu ile neden Türkiye’ye kakalamak istiyorlar?

Çünkü kendilerince Türkiye’yi yenmek için, Türkiye’nin Lideri Recep Tayyip Erdoğan’ı yenmek için, savaşın daha bitmediğini göstermek için böyle bir ismi millete bir sivil darbe olarak sunmaları gerekiyor.

Ama olmayacak, İnşa Allah Rabbimiz buna müsaade etmeyecek?

Bakın Fethullah Gülen’in paralel örgütünün medyasına, Türkiye’nin lideri Recep Tayyip Erdoğan, neymiş bir Anayasal suç işlemiş, o çıkacakmış ve Ekmeleddin İhsanoğlu seçilecekmiş. Gördüğünüz gibi bunlar kutuplarda çöl rüyası görüyorlar. Peki neden? Neden Recep Tayyip Erdoğan’la savaşıyorlar? Çünkü Recep Tayyip Erdoğan Büyük Türkiye diyor, İsrail’e, ABD’ye, AB’ye hayır diyebiliyor.

Büyük Türkiye hayalini canlandırıyor? Tank, uçak, helikopter üretiyor.  

Nasıl olabilir de Fethullah Gülen ve onun paralel örgütü masum olabilir?

Nasıl olurda, biz Fethullah Gülen’in kitapları hiçbir şey olmamış gibi TDV’nin kitap satış ofisinde satılmasına müsaade edebiliriz?

Bunu genişletebilirsiniz de? Nasıl olurda bunların okullarını, üniversitelerini masum görebiliriz? Bunların üniversitelerinin, okullarının reklamını yapan yayın kuruluşları kesinlikle vebal altındadır. Yarın bu okullardan, bu üniversitelerden bu ülkeye hizmet edecek adamlar yetişmeyecek, ılımlı, diyalogcu adı altında ABD’ye, AB’ye, İsrail’e uşaklar yetişecek.

Bizim seçilmiş hükümetimizin kolunu bükmeye çalışan, sivil darbe planlayan, imtihanlara karıştırılan haramlarla, hırsızlıklarla yetişen insanlar askeriyemizi, adliyemizi, polisimizi ABD, İsrail uşağı bir noktaya getirecekler.

Bağımsızlığımızı elimizden almaya çalışacaklar.

Bugün yaptıkları bu değil mi? Başbakanın oğlu ile yaptığı telefon görüşmesini dinleyip ve sonra onu montajlayarak servis eden bir örgütten ne beklenmez Allah’ınızı severseniz.

Konya Müftümüz bu konuda kesinlikle tedbir almalıdır, Türkiye Diyanet Vakfının Hacıveyis Zade Camiinin altındaki kitap satış ofisinde bu adamın kitapları satılmamalıdır.

Türkiye Diyanet Vakfı Yayınevinin, çocuklarımızın beynini yıkamaya, ABD, İsrail uşağı yapmaya hakkı yok.

Buna bu millet müsaade etmez.

Herkes bunu kesin bir şekilde bilmelidir.

 

 

 

 

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
Hamdi Bağcı Arşivi
SON YAZILAR