Hatay’da görev yapan Konyalı il müdürü Bursa’ya atandı

Hatay Milli Eğitim İl Müdürlüğü görevini yürüten Seyit Ali Büyük, son atama kararıyla birlikte Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğüne atandı.
Hatay’da görev yapan Konyalı il müdürü Bursa’ya atandı

Türkiye’yi sarsan depremlerin ardından yaralar sarılmaya devam ederken, bürokrasi ve kurumlarda da iyileştirmeler yapılıyor. Konya’da geçtiğimiz dönem İl Müdürlüğü yapan ve Hatay İl Müdürlüğüne atanan Seyit Ali Büyük, son kararla Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğüne atandı. Bursa İl Millî Eğitim Müdürü olarak göreve başlayan Serkan Gür ise Hatay İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine getirildi.

Seyit Ali Büyük Kimdir

Konya İlinde dünyaya gelen Seyit Ali BÜYÜK ; İlk, orta, lise ve üniversite öğreniminden sonra 1986 yılında Trabzon, Çaykara Köknar Köyü Ortaokulunda öğretmenliğe başladı. 2001 yılına kadar Konya, Trabzon ve Erzincan’da öğretmenlik ve yöneticilik yaptı. 2001-2005 yıllarında İsviçre Eğitim Ataşeliği nezdinde Türkçe ve Türk Kültürü Dersleri öğretmenliği yaptı. İsviçre Zürich Eğitim Dairesi tarafından bir tercümesi yayımlandı. 2005-2014 yılları arasında Konya İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı olarak çalıştı. 2014 - 2019 yılları arasında Çorum İl Milli Eğitim Müdürü, 25 Şubat 2019 - 29 Haziran 2022 tarihleri arasında Konya İl Milli Eğitim Müdürü olarak görev yaptı. 30 Haziran 2022 tarihinde Hatay İl Milli Eğitim Müdürü olarak göreve başladı.

İngilizce, Almanca ve Arapça dillerini bilen Seyit Ali BÜYÜK, evli ve 2 çocuk babasıdır.

Etiketler :