Havadan para kazanmak isteyenler dikkat! Konya'da iş arayanlar için büyük fırsat

Konya'da basınçlı hava sistemi üzerine hizmet veren firmada 5 farklı alanda istihdam edilmek üzere personeller alınacak. İş ilanına ilişkin tüm detaylar haberimizde...
Havadan para kazanmak isteyenler dikkat! Konya'da iş arayanlar için büyük fırsat

Konya'da Ecerkom Basınçlı Hava Sistemi firması bünyesinde kurulan Paintro markası altında istihdam edilmek üzere çeşitli personeller alınacak. Akıllı boya uygulama teknolojisine sahip Paintro ile yapılan işlemlerde marka, model ve tesis fark etmeksizin yüzde 10 ile yüzde 30 arasında boya tasarrufu sağlandığı belirtildi.

paintro.jpg

5 FARKLI ALAN İÇİN PERSONELLER ALINACAK

Şirket bünyesinde 5 farklı alanda istihdam edilmek üzere personeller alınacağı öğrenildi. Paintro tarafından açıklanan duyuruda, şoför, kaynakçı, gaz altı kaynakçısı, yardımcı personel ve doğalgaz ustası alınacağı belirtildi.

paintro-konya-4.jpg

ÇOK SAYIDA İMKAN MEVCUT

Şirket bünyesinde istihdam edilen personellere çok sayıda yan haklar verileceği belirtildi. Başlangıç olarak asgari ücretin üzerinde maaş vereceğini belirten şirket yetkilileri ayrıca, sigorta, yemek ve servis gibi temel hakların dışında; devamlılık ve performans primi, yakıt yardımı ve bayram ikramiyesi gibi diğer hakları da personellere verdiklerini açıkladı.

paintro-konya-3.jpg

ŞOFÖR İÇİN ARANILAN ÖZELLİKLER

Yayınlanan duyuruda şirket bünyesinde servis aracını kullanacak şoför olmak isteyenler için; En az D1 ehliyetine sahip, SRC ve psikoteknik belgesi bulunan, tercihen Antalya çevre yolunda ikamet eden, gün içerisinde firmanın şehir içi nakliye işleri ile ilgilenecek, şirket araçlarının bakım sorumluluğunu üstlenecek nitelikleri bulunan personel arandığı kaydedildi.

paintro-konya-5.jpg

Tüm alanlar için başvurmak isteyenlerin; Fevzi Çakmak Mahallesi, Sıla Caddesi, A4 Blok, No: 49 adresinde bulunan firma binasına ya da 0541 731 42 33 telefon numarasını arayarak müracaatta bulunabileceği belirtildi.

FİRMA HAKKINDA DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ...

Etiketler :