İHH Konya uzak coğrafyalarda iftar sofraları kuruyor

İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı Konya Şubesi, Ramazan ayında dünya genelinde gerçekleştirdiği iftar organizasyonlarıyla binlerce insana umut olmaya ve yardım elini uzatmaya devam ediyor.
İHH Konya uzak coğrafyalarda iftar sofraları kuruyor

İHH, sadece Türkiye'de değil, dünya genelinde insani yardım ve dayanışma faaliyetleriyle tanınıyor. Ramazan ayı boyunca gerçekleştirdiği bu iftar organizasyonlarıyla, binlerce insanın yardımına koşan İHH, insanlık onurunu ve kardeşlik duygularını ön plana çıkarıyor.

Ekvador'da, 400 kişilik iftar sofrası kurularak ihtiyaç sahipleriyle buluşulacak ve Ramazan’ın bereketi paylaşılacak. İHH'nın bu anlamlı çabası, Ekvador'daki kardeşlerimizin yalnız olmadıklarını hissettirirken, onlara umut ışığı olacak. Afganistan'da ise 1600 kişilik bir iftar organizasyonu düzenlenecek ve savaşın yıprattığı topluma moral ve destek olunacak. Azerbaycan'da, 1000 kişilik bir iftar sofrası kurularak bir araya gelerek kardeşlerimiz ve dayanışma ruhunu yaşayacaklar. Mali'de, 2000 kişilik bir iftar organizasyonu planlanarak ekonomik sıkıntılar ve açlıkla mücadele eden Müslümanlara destek verilecek ve toplumsal dayanışma pekiştirilecek. Kolombiya'da, ise 200 kişilik bir iftar sofrası kurularak yerel halka umut ve yardım eli uzatılacak. İHH'nın bu çabaları Ramazan ayının manevi atmosferiyle birleşerek dünyanın dört bir yanında insanlar arasında bir köprü oluşturulması hedefleniyor.

ihh-konya-uzak-cografyalarda-iftar-sofralari-kuruyor.jpg

İHH'nın bu anlamlı organizasyonları, sadece bir yardım kuruluşu olmanın ötesinde, insanlık için umut ve iyilik taşıyan bir misyon üstlendiğini bir kez daha gösteriyor. İHH'nın çabalarıyla, dünya genelindeki ihtiyaç sahiplerine umut ışığı olunması ve Ramazan ayının manevi atmosferiyle birleşerek insanlar arasında bir köprü oluşturulması hedefleniyor. İHH, bu değerli mücadelesinde yalnız olmadığını, milyonlarca insanın kalbinde taht kurmuş bir umut ve dayanışma meşalesi olduğunu bir kez daha kanıtlıyor.

Kaynak:HABER MERKEZİ

Etiketler :