Kadir Şeker'in öldürdüğü Özgür Duran'ın annesi: Adalet yerini buldu

Konya'da, sevgilisi Ayşe Dırla'yı (35) dövdüğü öne sürülen Özgür Duran'ı (32) engel olmak isterken kalbinden bıçaklayıp, öldürdüğü gerekçesiyle 12,5 yıl hapse çarptırılan ve cezası Yargıtay tarafından bozulduğu için yeniden yargılanan Kadir Şeker, tutukluluğunun devam etmesine karar verilip, cezası 10 yıl 10 aya düşürüldü. Mahkeme sonunda her iki taraftan da açıklamalar yapıldı.
Kadir Şeker'in öldürdüğü Özgür Duran'ın annesi: Adalet yerini buldu

Konya'da, sevgilisi Ayşe Dırla'yı (35) dövdüğü öne sürülen Özgür Duran'ı (32) engel olmak isterken kalbinden bıçaklayıp, öldürdüğü gerekçesiyle 12,5 yıl hapse çarptırılan ve cezası Yargıtay tarafından bozulduğu için yeniden yargılanan Kadir Şeker, tutukluluğunun devam etmesine karar verilip, cezası 10 yıl 10 aya düşürüldü.

ÖZGÜR DURAN'IN ANNESİ: ADALET YERİNİ BULDU

Duruşma sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Özgür Duran'ın annesi Mübeyyen Güner, "Neredeyse Kadir öldürmediğini söyleyecek. Ama bıçak onun. Rahatlıkla gidiyor elini, yüzünü yıkıyor. Ben olsam olay yerinden ayrılamam. Bu nasıl korku panik. Adalet yerini buldu. Ben buna inanıyorum. Olay öyle değildi. Baştan beri kadına şiddet diye kurtarmaya çalışıyorlardı" dedi.

'KADİR'E DE ÜZÜLÜYORUM'

 

Baba Cengiz Duran ise, "Kadir’e de üzülüyorum. Hakim kimseye bayramı yaşatmadı. Türkiye’nin beklediği haber çıkmadı. Kadir bir katildir bunu herkes böyle bilsin" diye konuştu. (DHA)

İlgili Haberler

Kaynak: