Karatay yine rekor kıracak

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç ve ilçe yönetim kurulu üyeleri gazetemizi ziyaret ettiler. Karatay’ın yaşam standardını her geçen gün yukarıya taşıdıklarını belirten Başkan Kılca, Karatay’a hizmet etmenin gururunu yaşadıklarını söyledi.
Karatay yine rekor kıracak

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç ve ilçe yönetim kurulu üyeleri Yeni Haber’i ziyaret ettiler. Heyeti Genel Yayın Yönetmenimiz Lokman Koyuncuoğlu ve Sorumlu Yazı İşleri Müdürümüz Seyfullah Koyuncu karşıladı.

karatay-yine-rekor-kiracak.jpeg

KARATAY’DAKİ GELİŞİM HIZ KESMEDEN DEVAM EDECEK

Karatay’da ortaya koydukları çalışmaların ilçede yaşam standardının yükselmesine vesile olduğunu belirten Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Karatay’a hizmet etmenin gururunu yaşadıklarını söyledi. İmar ve alt yapı çalışmalarından park bahçelere, eğitimden spor ve şehirleşmeye kadar her alanda yoğun bir dönemi geride bıraktıklarını söyleyen Başkan Kılca, Karatay’daki gelişimin hız kesmeden devam edeceğini ifade etti. Birlik, beraberlik ve istişare kültürüyle yola devam ettiklerini ifade eden Başkan Kılca, vatandaşların hayır dualarına talip olduklarını söyledi.

karatay-yine-rekor-kiracak-001.jpeg

KARATAY YİNE REKOR KIRACAK

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Yerel Seçimlerine en iyi şekilde hazırlandıklarını ifade eden AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç ise, Karatay’ın tıpkı önceki seçimlerde olduğu gibi 31 Mart seçimlerinde de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında saf tutacağını ve Cumhur İttifakı’nın rekor oy alacağını ifade etti.

 Yazı İşleri Müdürü
Etiketler :