Kim Milyoner Olmak İster şampiyonu Konyalı Rabia Birsen Güvercin’in hayat hikayesi!

ATV'nin sevilen yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster, dün yine izleyiciyi ekrana bağladı. 24 yaşındaki Rabia Birsen Güvercin, gösterdiği başarılı performans ile 1 milyonluk soruyu açtırdı. "Türkiye'deki 81 ilin adında bu 4 harften hangisi diğer üçünden daha az bulunur?" sorusunu uzun uzun düşündü, ardından doğru yanıtladı. O an, 85 milyonun kalbi Rabia Birsen Güvercin ile attı… Milyoner olan genç, samimi tavırları ile milyonların gönlünü kazandı.
Kim Milyoner Olmak İster şampiyonu Konyalı Rabia Birsen Güvercin’in hayat hikayesi!

Türkiye, dün nefesini tuttu atv'nin en çok izlenen yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster'e kilitlendi. Dualar, 12. Soruya ulaşan 24 yaşındaki Rabia Birsen Güvercin içindi…

1 MİLYONLUK SORUYU AÇTIRDI

Yarışmaya geçtiğimiz hafta katılan Rabia Birsen Güvercin, başarılı bir performans sergiledi. 1 milyonluk soruya kadar ilerledi. Dün akşam yayınlanan bölümde Rabia Birsen Güvercin, 1 milyonluk soruyu açtırdı.

"Türkiye'deki 81 ilin adında bu 4 harften hangisi diğer üçünden daha az bulunur?" sorusunun yanıtları arasında Ş, V, G ve H yer aldı. Uzun uzun düşünen Rabia Birsen Güvercin, V harfinde karar kıldı. Yarışmacı seçtiği şıkkın doğru olduğunu görünce büyük mutluluk yaşadı.

6. kez açılan 1 milyonluk soruyu bilen Rabia Birsen Güvercin, büyük sevinç yaşadı.

'SORU ÇOK TATLIYDI'

Duygularını anlatan Rabia Birsen Güvercin "İlk sorudan 12. Soruya kadar yarışmak çok daha zor. Her soru 1 milyonluk soruymuş gibi hissettiriyor. O heyecanı 11 soruda yaşıyorsunuz. Final sorusunu gördüğümde çok şaşırdım. Çünkü böyle bir soru beklemiyordum. Çok daha bilgiye dayalı olur sanıyordum. Soru çok tatlıydı" ifadesini kullandı.

KENAN İMİRZALIOĞLU'NA TEŞEKKÜR ETTİ

Yarışma boyuna Kenan İmirzalıoğlu'nun kendisine çok destek olduğunu söyleyen milyoner Rabia Birsen Güvercin, "Kenan Bey inanılmaz farklı bir aura veriyor insana. Kenan Bey sizinle konuştuğunda sakinleşiyorsunuz. Hep yapamam diye geldim. İnsan her şeyi başarabiliyormuş istedikten sonra diledikten sonra…" açıklamasını yaptı.

1 milyonluk soruyu kazandığı için çok mutlu olduğunu dile getiren Rabia Birsen Güvercin, sözlerini şöyle sonlandırdı: Hiç beklemediğim tepkilerle karşılaştım. İnsanlardan çok destek gördüm.

Hiç bu kadar olacağını beklemiyordum. İlk bölümle bu bölüm arasındaki destek beni çok pozitif tuttu. Hiç tanımadığım insanların beni desteklemesi beni çok mutlu etti. Umarım hepimizin yoluna hep en iyileri serilir…

İŞTE HAYAT KİKAYESİ

Öte yandan herkes Rabia Birsen Güvercin'in hayat hikayesini merak etti.

Sağ kolu ampüte olan Rabia Birsen Güvercin'in hikayesi, yüreklere işledi. Öyle ki Ankara'da yaşayan 24 yaşındaki Rabia Birsen Güvercin, Gazi Üniversitesi Biyoloji Bölümü'nü bitirdi.

O KAZA HAYATINI DEĞİŞTİRDİ

Geçtiğimiz yıl Kurban Bayramı'nda yaşadığı kaza ise hayatını değiştirdi. Babasının kasap dükkanında çalışırken kıyma makinesine kaptırdığı kolu, kesildi.

Ancak o, gülümsemesini asla eksiltmedi. Ampüte edilen koluna bakıp "Artık daha havalı bir kolum oldu" demesi izleyiciyi derinden etkiledi.

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının başarılı sunucu Kenan İmirzalıoğlu da "Harikasın" diyerek yarışmacıyı alnından öptü.

İlgili Haberler