Konya için tur vakti!

Atiker Konyaspor, Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur maçında deplasmanda Yeni Amasyaspor ile karşılaşacak. Bugün saat 13.00’te başlayacak müsabakayı Abdulkadir Bitigen yönetecek. Müsabaka, A Spor ekranından canlı yayınlanacak
Konya için tur vakti!

Spor Toto Süper Lig’de fırtına gibi esen Atiker Konyaspor, Ziraat Türkiye Kupası’nda sahne alıyor. Yeşil-beyazlılar, 3. Tur maçında Bölgesel Amatör Lig takımlarından Yeni Amasyaspor’a konuk olacak. 12 Haziran Stadı’nda oynanacak karşılaşma, bugün saat 13.00’te başlayacak. Mücadelede Abdülkadir Bitigen düdük çalarken, yardımcılıklarını Mehmet Kapluhan, Kema Elmas ve Erkan Özdamar yapacak.  Mücadele, A Spor ekranından canlı olarak yayınlanacak. Anadolu Kartalı, Ligdeki güzel gidişini kupaya da yansıtarak tur atlayan taraf olmak istiyor.

HAZIRLIKLAR TAMAM
Bugün Ziraat Türkiye Kupası 3.Tur maçında deplasmanda Yeni Amasyaspor ile karşılaşacak Atiker Konyaspor, maçın son çalışmasını dün sabah saatlerinde Kayacık Tesisleri’nde yaptı. Teknik Direktör Rıza Çalımbay yönetiminde gerçekleşen antrenman, koşu ve ısınma hareketleri ile başlarken, 5’e 2 ile devam etti. Yeşil-beyazlılar, çift kale maç ile antrenmanı tamamladı. Konyaspor kafilesi, antrenmanın ardından öğleden sonra özel uçakla Merzifon’a, oradan da otobüsle Amasya’ya giderek konaklayacağı otele yerleşerek maç kampına girdi.

ÇİÇEKLERLE KARŞILANDILAR
Atiker Konyaspor, Ziraat Türkiye Kupası 3.turunda deplasmanda oynayacağı Yeni Amasyaspor maçı için gittiği şehzadeler şehrinde çiçeklerle karşılandı. Özel uçakla Merzifon’a giden yeşil-beyazlı kafileyi, Amasya ekibinin yöneticileri çiçeklerle karşıladı. Yöneticiler, teknik direktör Rıza Çalımbay'a çiçek ve Amasyaspor atkısı hediye etti. Çalımbay, sıcak karşılamadan ötürü ev sahibi ekibin idarecilerine teşekkür etti.  Yeni Amasyaspor yöneticileri, Konyaspor’u en iyi şekilde ağırlayacaklarını belirterek, dostluk mesajları verdi. Konyaspor kafilesi daha sonra Merzifon Havalanı’ndan otobüsle Amasya’ya gitti.

HOCA ROTASYONA GİDECEK
Atiker Konyaspor’da teknik direktör Rıza Çalımbay, Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur’unda oynanacak olan Yeni Amasyaspor maçında rotasyona gidecek. Hafta sonu deplasmandaki Göztepe karşılaşmasını da düşünen tecrübeli teknik adam, Yeni Amasyaspor karşısında fazla forma şansı vermediği futbolculara fırsat tanıyacak. Çalımbay, böylelikle kulübedeki isimlerin son durumlarını görebilecek. Deneyimli çalıştırıcı, Kayserispor maçında oynayıp yorgun olan oyuncuları dinlendirmeyi planlarken, oynayabilecek durumda olan birkaç ismi ise Yeni Amasyaspor karşısında da değerlendirmeyi düşünüyor.