Konya milletvekili adayları ne yapıyor?

Konya’da yine beklendiği gibi en yoğun seçim trafiği yürüten AK Parti oluyor.İşte parti parti seçim sürecinde yürütülen çalışmalar:
Konya milletvekili adayları ne yapıyor?

Konya’da yine beklendiği gibi en yoğun seçim trafiği yürüten AK Parti oluyor.

indir.jpg

Dün Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın da katılımı ile yoğun bir açılış programının yapıldığı Konya'da AK Parti’nin 28 Nisan 2023 Cuma tarihli programı şöyle:

Tahir Akyürek, Ziya Altunyaldız ve Faruk Özçelik Konya merkezde, Orhan Erdem Yunak’ta, Selman Özboyacı Emirgazi’de, Meryem Göka, Mehmet Baykan, Muhammet Zeren merkez ilçe Meram’da, Latif Selvi, Ercan Uslu, Hümeyra Saçkesen merkez ilçe Selçuklu’da, Burhanettin Sevencan ise Emirgazi, Karapınar, Ereğli, Halkapınar’da, Saadet Armağan Güleç Korumaz merkez ilçe Karatay’da, seçmenle bir araya geliyor.

MHP

MHP’de Seçmen İletişim Merkezinin açılışını yaptı. Milletvekili adayı Konur Alp Koçak bugün saat 22:00 KonTV'de Seçim Özel programına katılıyor. Başta Mustafa Kalaycı ve Celil Çalış olmak üzere bütün adayların saha ziyaretleri de yoğun bir şekilde devam ediyor.

CHP

CHP’de ise AK Parti ve MHP’ye oranla daha az yoğun bir programın takip edildiği görülüyor. Özellikle Kemal Kılıçdaroğlu’nun Konya’nın genel sosyo kültürel yapısına uygun biraz da Takiyye Kokan başörtülü ve sakallıların yoğun kullanıldığı billboardlara asılmış görsellerle Konyalıya ulaşılmaya çalışıldığı görülüyor.

whatsapp-image-2023-04-28-at-15-16-16.jpeg

Barış Bektaş ve Genç Osman Killik’in yer yer çalışmaları dikkat çekiyor. Saadet Partisi'nin ve diğer Millet İttifakı üylerinin de desteğini almasına rağmen CHP Konya'da yoğun bir progam yürütemediği görülüyor.

Bir dönem de AK Parti’de milletvekilliği yapmış olan CHP Konya Milletvekili adayı Ömer Ünal’ın Odatv’de yer bulması ve yaptığı açıklamalarda siyasetin ilginç notları arasında yer alıyor.

Kendisinin muhafazakar bir çevreden geldiği bilinen ve birçok kesim tarafından da ilkesiz bulunan adaylığı sürecinde sanki hiçbir sakallı CHP’ye oy vermiyor muş gibi bir sakallı ile yapılan ilginç diyalogun bile Odatv’de yer bulması da siyasi süreçte dikkatlerden kaçmadı.

İYİ PARTİ

106.jpg

İYİ Parti’de Ünal Karaman birinci sıra adayı gösterilmişti. Tabi Ünal Karaman Konya’da yoğun bir şekilde seçim çalışmalarına iştirak etmiyor. Alınacak oyun düşeceği beklentileri ile de diğer adaylar da aktif çalışmadığı gözlemlenen partide Ünal Karaman’ın süreci daha çok Google reklamlarıyla götürmeye çalıştığı görülüyor.

Haber: Hamdi Bağcı

Etiketler :