Konya Milletvekili Orhan Erdem gençlerle buluştu

AK Parti Konya Milletvekili Orhan Erdem ve Akşehir Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya, Akşehir’de bazı kurumları ziyaret ederken vatandaşlarla da sohbet etti.
Konya Milletvekili Orhan Erdem gençlerle buluştu

Kurum ziyaretlerine Akşehir Ticaret Borsası ziyaretiyle başlayan Milletvekili Erdem ve Başkan Salih Akkaya’ya, AK Parti İlçe Başkanı Abdurrahman Çardakoğlu da eşlik etti. Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Doğru ile hem Akşehir’e yapılan ve yapılacak çalışmalar hakkında hem de ülke gündemine dair birçok konuda bilgiler paylaşan heyetin sonraki ziyareti ise Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası’na oldu. Burada Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ender Kalkan ile bir araya gelen Erdem ve Akkaya, Akşehir nüfusunun 100 bini aşması için çalıştıklarını ve Akşehir olarak bunu başardıklarında şehrin kazanımları üzerinden değerlendirmeler yaptı. Ziyaretlerini Eğitim Bir Sen Akşehir şubesiyle sürdüren Erdem ve Akkaya, şube başkanı ve üyeleriyle yaptıkları toplantıda; eğitim alanında yapılan çalışmalara, öğretmenlerin beklentilerine ve EYT’ye kadar birçok konuda yapılanları ve çalışmaları paylaştılar. Kurum ziyaretlerinden sonra Perşembe Pazar alanında vatandaşlarla bir araya gelen heyet, onların talep ve önerilerini dinlerken, pazar esnafıyla da sohbet etti. Milletvekili Orhan Erdem ve Başkan Salih Akkaya, AK Parti Ana Kademe Toplantısı öncesi, hem AK Parti üyelik stantlarını gezdi hem de AK Parti Kadın Kollarıyla ve AK Parti Gençlik Kollarıyla toplantı yaptı.

milletvekili-erdem-genclerle-2.jpg

GENÇLERLE BULUŞTULAR

Milletvekili Orhan Erdem ve beraberindeki heyet"İlk oyum Ak Parti'ye İlk Oyum Erdoğan'a" programında ilk kez oy kullanacak gençlerle bir araya geldiler. Milletvekili Erdem, “Güçlü Türkiye Yolunda Gençlerin tercihi belli, kararı net, dillerde tek ses” dedi. •HATİCE DURSUN

Etiketler :