Konya Şehir Hastanesinde etkinlikler sürüyor

Konya Şehir Hastanesi, vatandaşa sunduğu sağlık hizmetlerinin yanında personeli ve hastalarına yaptığı etkinliklerle de adından sıkça söz ettiriyor.
Konya Şehir Hastanesinde etkinlikler sürüyor

Konya Şehir Hastanesinde yapılan etkinliklerden bir tanesi de “Voleybol Turnuvası Final Müsabakaları” oldu. Dereceye giren takımlara Başhekimi Dr. Öğretim Üyesi Oğuzhan Günenc kupa ve madalyalarını takdim etti.

10 takımın yarıştığı müsabakalarda, “Ameliyathane Ekibi” Voleybol Turnuva 1.’si, “İSS HYRRT Ekibi” Voleybol Turnuva 2. si, “Ortopedi Ekibi” Voleybol Turnuva 3.’sü, “Kadın Doğum ve Çocuk Acil Ekibi” Voleybol Turnuva 4.’sü oldu. Hastanede yapılan etkinlikler kapsamında “Dünya Yaşlılar Günü” sebebi ile farkındalık oluşturmak için Geriatri Servisi’nde etkinlik gerçekleştirildi. Düzenlenen programa hastane yönetimi, değerli sağlık çalışanları ve Konya Türk Telekom Sosyal Bilimler Lisesi öğretmen ve öğrencilerinin katılımıyla değerli büyüklerimiz ile gençlerimiz bir araya getirildi. Geçmişten günümüze kültürümüzü ve değerlerimizi gelecek kuşaklara aktaran, tecrübeleriyle geleceğimize ışık olan, varlıklarından mutluluk duyduğumuz başımızın tacı saygıdeğer büyüklerimizin “1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü” kutlanıldı.

sehir-hastanesinde-etkinlikler-suruyor-1.jpg

•HATİCE DURSUN

Etiketler :