Konya Valisi Vahdettin Özkan’ın yeni yeri belli oldu

Konya Valiliği’nin son hali görenlerin merakını uyandırdı. Valilik binasının çatısındaki görüntü, olumsuz hava koşulları nedeniyle yaşanan bir sıkıntıdan dolayı mı oluştu sorusu akıllara geldi. Ancak görüntünün sebebi bambaşka çıktı.
Konya Valisi Vahdettin Özkan’ın yeni yeri belli oldu

Konya Valiliği’nin çatısında başlatılan tamirat işlemleri, olumsuz hava koşulları nedeniyle yaşanan bir sıkıntı mı var sorusunu akıllara getirdi. Ancak görüntünün sebebi bambaşka çıktı. Edindiğimiz bilgilere göre, Konya Valiliği’nin tarihi binasında kapsamlı bir yenileme işlemi başlatıldı. Binanın çatısı, elektrik ve internet alt yapısı, duvarlar ve diğer teknik donanımlar yenileniyor. Yenileme çalışmalarının 5-6 ay süre alması bekleniyor.

konya-valisi-vahdettin-ozkanin-yeni-yeri-belli-oldu.jpg

KONYA VALİSİ’NİN MAKAMI DEĞİŞTİ

Konya Valisi Vahdettin Özkan, yenileme ve bakım çalışmaları nedeniyle makamı geçici olarak kullanamayacak. Yenileme çalışmaları süresince Vali Özkan’ın, Konya-İstanbul Yolu üzerinde yer alan AFAD binasını makam olarak kullanacağı öğrenildi. Valilik personelinin mevcut binada işlerine devam edeceği, makam ve basın personelinin ise Vali Özkan'la birlikte AFAD binasına taşındığı öğrenildi.

whatsapp-image-2023-10-02-at-16-24-26.jpeg

whatsapp-image-2023-10-02-at-16-24-26-1.jpg

 Yazı İşleri Müdürü
Etiketler :